perri

Páginas: 4 (793 palabras) Publicado: 11 de junio de 2013
La pentecosta, l’inici de l’església
Sebastià Castillo Giménez







Fets dels apostols
S’escriu AC, es mes real i estar escrit per un dels seus seguidors Lluc. Explica coses que li varenpassar als apòstols
Ascensió
Que Jesús pugi al cel (Jesús)
Assumpció
Puges al cel però esteu cos queda mort(Maria)
Jueus
Judeocristians
Judeus que pasan a cristians
Pagans
Persones queno son jueus
Lluc 24,50-53
Després se'ls endugué fora de la ciutat fins a prop de Betània, alçà les mans i els va beneir. I mentre els beneïa, es va separar d'ells i fou endut cap al cel. Ells el vanadorar. Després se'n tornaren a Jerusalem plens d'una gran alegria. I contínuament eren al temple beneint Déu.
Ac 1,1-11
Jesús es presentar i demostrar que era viu, va estar 40 dies xerrant delregne de Déu, un dia va dir que serien beneïts per el esperit sant i que no s’ortiguessin de Jerusalem ell desaparegué entre els niguls i dos àngels els digué com sa a anat tornarà.
Ac 2,1-13 Pentacosta
Es reuní tot junts, i del cel senti un renou, desobté aparegueren unes llengües de foc i es posaven a cada un d’ells, i quedar plens de l’esperit sant . Tos parala amb diferents llengües i moltade gent pensa que lis avia pujat es vi al cap.
Ac 2,42-47
La gent tenia un gran respecte al grup dels apòstols tots el creients vivien junts i tot era de tothom, anaven al temple i desprescompartien el pa

Ac 3,1-10
Pere i Joan pugen al temple i trobaren a un home invàlid, ells lo que varen fer era aconseguir que tornes a caminar gracies a un milagre, després de curar-lo en invàlid entra altempla amb ell i la gent el recorda i començar a xerrar d’ells.
Ac 9,1-31
Saule demanar cartes a la sinagoga per empresonar a tots el cristians possible, però un dia Jesús es comunicar amb ell i lidemanar perquè el perseguia quan atura de xerrar Saule es quedar sec, però Jesús li avia dit a un seguidor seu que antigues a curar-lo i això va fer.
Després de lo que li va passar ell va intentar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Perri
  • perrier
  • Caso Perrier
  • Caso perrier
  • Caso Perrier
  • Caso perrier
  • CASO PERRIER
  • perri

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS