Pete Berger Invitacion A La Sociologia Cap 4

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2012
Invitació a la sociologia
Peter L. B.
Tres idees principals:
-L’autor explica alguns aspectes entre classe baixa y alta, com per exemple la llibertat de moviment ydecisió, així Berger intenta explicar que la situació en la societat constitueix una definició de les regles que tenim que obeir.
- Es curiosa la relació que es fa en quant acontrol social en referencia a la violència y l’Estat. Diu que la violència física es una forma de control social fonamental y mes antiga, però també es diu que l’Estat no potexistir sense una força policíaca o un poder armat, tot y que la freqüència d’aquesta violència es pràcticament nul·la y que amb la intimidació hi basta.
-Es parla de que essort la possibilitat o oportunitat de vida que podem obtenir en funció de la classe social en la que ens situem en néixer y que la forma de ser un individu esta moltcondicionada a la classe on es troba, sapiguent així només 4 característiques de l’individu, pots conèixer molta mes informació d’aquest.
Relació amb el contingut de l’assignatura:
Aclasse hem vist diferents nivells de classes socials en funció de les rendes i al llibre es parla de la estratificació social com un sistema de jerarquia (rangs, privilegis,classes...), s’explica que alguns estan en una posició mes alta y d’altres en una mes baixa, però que la suma de tots formen el sistema de estratificació de la societat.Exemple empresarial:
Qualsevol empresa, on sempre et trobes amb el qui mana (cap), els que son encarregats dels diferents sectors de l’empresa y els treballadors. Tota empresaha de seguir un nivell jeràrquic per tenir una certa organització, cosa equiparable al sistema de estratificació mencionat anteriorment.

Daniel Teruel Segura
1º Curs AdE
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Peter berger. invitación a la sociologia
  • Introduccion a la Sociologia
  • Imágenes De La Sociología, Peter Berger
  • "Iniciació A La Sociologia"
  • capitulo 5 sociologia invitacion berger
  • Resumen capítulo 4 de Peter Berger
  • Peter Berger Introducción a la sociología Cap 6.
  • Sociologia cap 4

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS