Petitsuise

Páginas: 2 (401 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014

LA CASA ENCANTADA

Hi havia una vegada, fa tres anys una família de cinc membres, van anar a passar les vacances d’estiu a una casa a Canadà, que ells no ho sabien, però estava encantada. Elfill més gran es deia Gael, la germana petita Judit i el germà mitjà Víctor. Quan van arribar, desprès de dues llargues hores amb cotxe, el primer que van dir va ser que bonica era la casa. Però a lanit, en Gael es va adonar que al damunt de la xemeneia hi havia un quadre terrorífic de l’antic propietari de la casa.
De mica en mica es van anar adonant que aquella casa era molt sospitosa, perquè eluna nit es va sentir un crit i el matí següent, a la cantonada del quadro, hi havia una taca de sang. Com estaven aterrits van anar a parlar amb els veïns, i els veïns els hi van explicar que fa pocen aquella casa, havia mort una parella per un assassinat. Un dia, mentres la Judit s’estava canviant, va sentir com si algú estigues dinant cops a l’armari de la seva habitació i quan el va obrir vaveure un crani i va fer un crit tant fort que tots els ocells que estaven davant de la casa buscant menjar, van escapar volant. Tota la família va estar aterrida tota una setmana i també llursfamiliars, que també els hi estava explicant tot el que estava passant. Fins que una nit es va sentir un altre grit i la mare va baixar a mirar que passava, i tots el altres també i van veure dos fantasmes, ivan sortir corrents en direcció al lavabo i allà els va parar un home amb una espasa plena de sang. Llavors es van amagar a la cuina i allà, de sobte es va encendre la llum i del sostre va baixar uncartell que posava (espero que us ho hagueu passat bé a la casa del terror).
I llavors van arribar a la conclusió que allò antigament era una casa encantada i a partir d’aquell di van saber que toto casi tot el que passes estrany a aquella casa serien efectes especials i que no s’havien de preocupar, i de mica en mica es vana anar acostumant i aixi va acabar l’estiu de la família Sala....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS