PH zero i negatiu

Páginas: 3 (552 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015
La concentració d'ions d'hidrogen és la que determina el pH o grau d'acidesa o alcalinitat (base) de l'aigua.
Els valors possibles de pH poden variar entre 0 i 14 (són els punts extrems de la taulade valors).
Un valor de pH 0 indica el major grau d'acidesa a que pot arribar una substància; per la seva banda, un valor de pH 14 indica el màxim grau d'alcalinitat que es pot obtenir en un mitjàqualsevol. Un pH 7, indica valors neutres.
Per als àcids normals, la [H +] és menor que un, pel que l'operació logaritme dóna resultat negatiu i es contraresta amb el "-" (menys) de la fórmula.Perquè el logaritme sigui positiu el valor de la concentració de H + ha de ser més gran que 1. Això SÍ pot succeir, són els que es diuen súper àcids.

La concentració d'ions d'hidrogen és la que determinael pH o grau d'acidesa o alcalinitat (base) de l'aigua.
Els valors possibles de pH poden variar entre 0 i 14 (són els punts extrems de la taula de valors).
Un valor de pH 0 indica el major graud'acidesa a que pot arribar una substància; per la seva banda, un valor de pH 14 indica el màxim grau d'alcalinitat que es pot obtenir en un mitjà qualsevol. Un pH 7, indica valors neutres.
Per alsàcids normals, la [H +] és menor que un, pel que l'operació logaritme dóna resultat negatiu i es contraresta amb el "-" (menys) de la fórmula.
Perquè el logaritme sigui positiu el valor de la concentracióde H + ha de ser més gran que 1. Això SÍ pot succeir, són els que es diuen súper àcids.
La concentració d'ions d'hidrogen és la que determina el pH o grau d'acidesa o alcalinitat (base) de l'aigua.Els valors possibles de pH poden variar entre 0 i 14 (són els punts extrems de la taula de valors).
Un valor de pH 0 indica el major grau d'acidesa a que pot arribar una substància; per la sevabanda, un valor de pH 14 indica el màxim grau d'alcalinitat que es pot obtenir en un mitjà qualsevol. Un pH 7, indica valors neutres.
Per als àcids normals, la [H +] és menor que un, pel que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Zero
  • Zero
  • Zero
  • zero
  • ZERO
  • Zero
  • Zera
  • Zero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS