Piramide població Alemanya

Páginas: 2 (292 palabras) Publicado: 10 de abril de 2013
Actualment les principals activitats econòmiques de l'estat alemany són, automoció, electrotècnia, la enginyería mecànica i química. Es l'eix comercial i financer amb relacióamb els mercats emergents de l'Europa Central i Oriental. És el principal lloc de negocis i és el més atractius de tots dins d'Europa i el sisé en tot el món. Durant sis anys, hasigut el capdavanter exportador mundial, encara que, actualment ho està compartint amb la Xina.

Farem una ollada a la piramide de poblacio de 2009, i ens podrem fer una ideade com ha evolucionat el país.
Agafen la referencia de que una sortida en el perfil de la piràmide indica que hi va haver un augment de població, mentre que una entrada indicaque hi va haver una disminució de población
Obserben un creixement de població entre 1964 i 1969. Són els moviments d'immigració. Els primers en arribar van ser espanyols,portuguesos i italians. Després de la crisis del 73 poden veura que la població disminuex, mantenin-se estable als anys 80.
Poden veura una disminució de població entre els anys 1934i 1949 amb un petit pic de aument entre mig, segurament aquesta disminució va ser deguda a la segona guerra mundial.

Es una societat de mitja edad ja que la seva poblaciómajoritaria és de uns 45 a 50 anys. La població disminuex cada any desde 1994.

Després de varis anys en guerra(1938-1945) Alemanya va perdre població, l’ index de natalitattambé va ser vaix. Poden obserbar que la poblacio femenina en aquells monents era una mica superior (1914-1949).

Al 1989 la població va ser uns anys més estale a consecuencia delenderrocament del mur de Berlín.

La población ha disminuït progresivament en els últins anys, tot i que la seva población contimua sent en majoria immigrants.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Piramide de població 1960
  • Alemanya Nazi
  • PAVELLÓ ALEMANY
  • Cinema Alemany
  • piramides
  • piramide
  • Piramides
  • piramide

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS