Piripr

Páginas: 4 (764 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2012
Prova d'accés a la universitat (2011)
Llengua Catalana i Literatura.

OPCIÓ B
1. Posa un títol a aquest text. Raona'l. Fotografíes. Li he posataquest títol perque el text parla sobre un fotògraf i aquest explica les seves experiències amb les fotos.
2. Explica el significat de les paraules subratllades al text.·Empastats: recobriment dental per tapar una càrie. ·S'havia adonat: donar-se compte d'alguna cosa. ·Web: Espai virtual interactiu.·Bardisses: Es el voltant de les calçades.
3. Destaca i explica dues frases que et semblin especialment iròniques o sarcàstiques.-La sogra xisclant d'alegria amb els empastats dels queixals amb els empastats dels queixals.-El padrí que es gratava els genitals en segon terme.
Aquestes frases iròniques fan referència a fotografies inservibles, en les que han agafat alsconvidats en postures compromeses.
4. El narrador repeteix que les activitats que s'hi descriuen no són pròpies d'una persona deprimida. Creus que l'autor del llibre comparteix aquesta opinió? Raonaamb arguments concrets i precisos la teva resposta. Segons l'autor aquesta persona no es pas derimida, perque una persona deprimida mai té ànimsper fer res ni té iniciativa. Per aixó pens que aquesta persona no es deprimida sinó que quizas li agraden coses diferents, especials ja que havia posat molta il·lusió i ganes en fer la web irespecte a les fotografies dels animals morts pot tenir una explicació lógica per a ell.
5. Creus que les dues col·leccions de fotografies que fa el protagonista d'aquest text tenen sentit? Si creus que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS