pla atenció altes capacitats

Páginas: 3 (605 palabras) Publicado: 25 de junio de 2014



DEPARTAMENT D’ORIENTACIÓ


PLA ESTRATÈGIC D’ALTES CAPACITATS


Objectius:

Aconseguir una base teòrica i pràctica sobre identificació a l’aula, psicodiagnòstic i intervenció educativai socio- emocional amb els nens/es amb Altes Capacitats (AACC) pel que fa al Departament d’Orientació de l’escola.

Promoure la implicació de tot el professorat de les tres etapes envers les AACC,tant pel que fa al coneixement teòric com amb el treball a l’aula amb aquests alumnes.

Donar una resposta completa a la diversitat de tots els alumnes de l’escola ja siguin alumnes amb dificultatso amb AACC.


Aquest Pla Estratègic es desenvoluparà en tres fases amb uns objectius específics per cada fase:



1a FASE:



El DO de l’escola dedicarà 8 hores setmanals per desenvoluparel pla en aquesta primera fase, la major part de les quals es duran a terme fora de l’horari escolar.

Objectius:

1. Formació:
Presencial al Centre Psicopedagògic MENTOR per ampliar la baseteòrica sobre AACC i supervisar els casos detectats i les intervencions que tinguin lloc a l’escola.

Complementària per obtenir informació actualitzada sobre el món de les AACC: publicacions, articles,Internet, documents,...

2. Detecció:
Iniciar la detecció amb la col·laboració dels mestres per identificar els casos dels alumnes amb AACC, mitjançant tests i qüestionaris.

3. Avaluació –Planificació.
Interpretació de les proves per obtenir els diferents perfils dels alumnes amb AACC i planificar el tipus d’intervenció a fer.

4. Intervenció:
En aquesta fase el tipus d’intervencióque es durà a terme quedarà reduïda a les modificacions que tindran lloc dins de l’aula: enriquiment curricular, treball per projectes, acceleració...

5. Treball amb els mestres a tres nivells:Detecció de casos mitjançant les enquestes a les que contestaran per ajudar-nos a diagnosticar els alumnes que puguin tenir AACC.
Avaluació dels perfils obtinguts en el diagnòstic i planificació de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Orientacions Avaluació Psicopedagògica Alumnat Altes Capacitats
  • les capacitats
  • les capacitats
  • Atenci
  • Plaer
  • Pla
  • Pla
  • Pla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS