Pla De M Rqueting

Páginas: 5 (1046 palabras) Publicado: 23 de marzo de 2015


Joan, Dani, Carlos i David
Pla de Màrqueting
Estudi de mercat

-Anàlisi de l’entorn general:

El primer de tot que hem de fer es trobar un local on poder establir la nostra perruqueria, un local que sigue suficientment gran per poder posar les nostres eines de treball com ara cadires, rentacaps, un espai on fer tatuatges, etc. Un altre aspecte a valorar són els diners que ens costaria pagaraquest establiment, perquè estem en època de crisi econòmica al nostre país on cada vegada costa més que ens financiïn els nous projectes empresarials, i per tant, trobar les ventatges i desventatges de comprar l’establiment o únicament alquilar-lo.

Les nostres perspectives d’evolució són retornar el finançament el més ràpidament possible per tal de guanyar dividends en un futur proper; unavegada ja establerts en el mercat amb suficient poder econòmic per tal d’afrontar un nou desemborsament voldríem habilitar un espai dins del nostre local per fer tatuatges, ja que en l’ambit social són cada vegada més habituals en els ciutadans. En la zona on ens trobem no hi ha cap local que tingui perruqueria i també disposi d’un espai per fer tatuatges.

Anàlisi de la competència:
Els competidorsque afecten principalment a la nostra perruqueria són els pertanyents a Sant Feliu de Llobregat. Les perruqueries més conegudes i on hi ha més afluència de gent són la Perruqueria Francis, Seven’s i José Costa Garcia. Les analitzarem una per una:
· Perruqueria Francis: perruqueria a la qual hi van molts jugadors del Barça, situada a prop de la parada del Tram Baix de Sant Feliu Consell Comarcal.Ofereix tallar el cabell amb un suplement d’un cafè amb llet. Establerta en un local no gaire gran i en el qual hi treballen sempre dues persones. El seu personal és jove, i tallen el cabell tant a homes com a dones, és unisex. Les diferents ofertes que hi tenen en aquests moments són: tallar el cabell més rentat 15,30€, rentat amb massatge capil·lar, més metxes i tallar el cabell té un import de20,95€, i l’última oferta que ofereixen és bany de queratina, amb rentat, massatge capil·lar, sèrum i tallar per 24,35€. Els seus punts forts són que estan situats en un bon lloc ja que es troben al costat de la parada del tram baix i això facilita a la gent a anar-hi, que són molt coneguts i això fa que tingui publicitat boca a boca i amb el suplement del cafè volen donar un millor tracte a quitallen el cabell. El seu principal punt feble és que es bastant car i ara mateix la gent prefereix gastar-se menys diners i prendre’s un cafè, ja que es troba inclòs en el preu.

· Seven’s: una altra perruqueria a la qual també hi van els jugadors de la Masia, situada al carrer sectoria, a 5-10 minuts caminant des de Masia. El local en el qual està és petit, hi treballen normalment dos homes d’entre30 i 40 anys. És una perruqueria únicament per a homes, la gran majoria dels quals són joves. Les ofertes que ofereixen són: rentat, més metxes i tallar per 19,90€, i únicament tallar surt per 13,90€, aquestes són les úniques dues ofertes que proporciona aquesta tenda. Els seus punts forts són que és un establiment molt conegut per tothom, sobretot per la masia i molts del quals van allà atallar-se el cabell, situat també en un bon lloc estratègic, i tenen una gran varietat de tallats de cabell en les seves revistes que exposen per a fer-se’ls. Un punt feble és que únicament és per homes.
· José Costa Garcia: perruqueria per a dones situada al carrer Laureà Miró, a prop de la Masia. Local petit on hi treballen una dona d’uns 40 anys i una altra més jove d’uns 25 anys. La perruqueria éstant per a dones grans o petites. I les ofertes que estableixen són: metxes californianes, més tractament d’hidratació i massatge capil·lar per 23,95€, tallat més pentinar per 16,65€, i per últim color, més massatge cranial i tractament hidratant per 21,85€. Els seus punts forts són que únicament és per a dones i tenen un personal molt especialitzat, i per tant, la gran majoria de les dones van a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Activitat 3 Pla de m rqueting
  • M Rqueting Fujifilm
  • Plaer
  • Pla
  • Pla
  • Pla
  • Pla
  • Josefina Pla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS