Activitat 3 Pla de m rqueting

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 29 de abril de 2015
Activitat 3: Pla de màrqueting
Realitzat l’estudi de l’entorn general i específic de la nostra idea de negoci estem en disposició de definir el pla de màrqueting corresponent, doncs coneixerem elsfactors clau d’èxit i fracàs, la nostra competència i les oportunitats i febleses que presenta la nostra idea de negoci.

No podem obviar que el màrqueting ha experimentat en els darrers anys una granevolució, amb el desenvolupament de les xarxes socials i la multiplicació de missatges en diferents canals per part de múltiples emissors, que poden afectar seriosament la reputació del nostreproducte/servei i també la de la nostra empresa. Per tant, dins d’aquesta activitat cal realitzar la formulació de l’estratègia de màrqueting digital, així com la previsió de la gestió de reputació online dela vostra empresa. Amb aquest coneixement, cal elaborar el Pla de Màrqueting que marcarà les bases de la vostra empresa.

A més dels apunts de què pugueu disposar, per tal de consultar els conceptesclaus de màrqueting i estratègies 2.0 podeu recórrer a la seguent bibliografia, per exemple a:

Kotler. Dirección de Márketing. Pearson-Prentice Hall. Madrid (hi ha moltes reedicions, és molt senzillde trobar a biblioteques)
Castelló, A. Estrategias empresariales en la web 2.0. Las redes sociales online. Editorial ECU.
Nota: Hi ha molts altres llibres als que es pot recórrer, aquests només són unexemple que us poden donar una primera visió. (En la biblioteca del Campus en podeu trobar molts)


CONTINGUT DE L’ACTIVITAT

El contingut mínim necessari per considerar l'activitat com a superadaés:

Formulació i raonament de l’estratègia de segmentació escollida. Identificació i definició raonada del nínxol de mercat a ocupar.
Desenvolupar l'avantatge competitiu del negoci respecte alscompetidors.
Estratègia de posicionament de producte o servei: Benchmarking i Mapa de Posicionament (*). En aquest cas, cal fer un breu resum de les característiques dels competidors més directes, i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pla De M Rqueting
  • Activitat 3 PiscoDesenvolupament
  • Activitat aplicativa número 3
  • 3 m sobre el cielo
  • M Rqueting Fujifilm
  • M Dulo Profesional 3
  • Articulo numero 3 m
  • 3 M innovacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS