PLA D’ACOLLIDA DE PROFESSORAT NOU

Páginas: 3 (702 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
PLA D’ACOLLIDA DE PROFESSORAT NOU
Quan un professor nou s’incorpora al centre, el primer que ha de fer és conèixer el més aviat possible quina és la línia pedagògica de l’escola, de quina manerafunciona, de quins serveis disposa i com els pot aprofitar. AL mateix temps s’ha de sentir recolzat i ha de saber a qui pot acudir davant de qualsevol dubte o problema. Aquest protocol pretén ser unaeina útil per aconseguir tot això.
Tal i com especifica la programació anual, el primer dia de setembre es farà una reunió amb el professorat de nova incorporació, amb l’objectiu d’aconseguir la màximarapidesa envers seva integració a l’escola, i també procurarem aplicar aquest protocol als professors que puguin arribar per substituir professors de baixa, al llarg del curs.
El projecte educatiupretén agrupar a tot el professorat per tal de compartir les diferents tasques de l’escola. I amb això, si cada professor coneix les seves obligacions i els instruments dels quals disposa peraconseguir els objectius previstos en el PEC, es milloraran els resultats de forma global. Si es sumen tots els esforços en una única direcció, els resultats seran satisfactoris i això aconseguir els objectiusdel projecte esmentat.
Volem ser escola inclusiva on els aprenentatges siguin autènticament significatius i en la que l’empatia, com a actitud bàsica de comportament en totes les activitats,esdevingui l’hàbit que fonamenti la col·laboració entre tots els estaments que formen part de la comunitat educativa. És per tot això que ens cal un protocol d’acollida del professorat per garantir la ràpidaimplicació de les noves incorporacions al projecte de centre.
OBJECTIUS
Integrar el professorat nou al centre en l’equip de treball.
Incorporar el professorat nou a la línia pedagògica delcentre.
Donar a conèixer el funcionament del centre.
Millorar el funcionament del centre
Augmentar el grau de satisfacció del professorat
A continuació presentem les funcions dels diferents òrgans...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • nou se
  • Plaer
  • Pla
  • Pla
  • Pla
  • Pla
  • familia d'acollida
  • Aula D'Acollida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS