Playin Chester

Páginas: 3 (552 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2014
BLANQUERNA
1r CAFE
Rugbi
Professor: Roger Saladich










Comentari Playing Charter









José Manuel Ríos Martínez
Grup B
Curs 2013/2014
Introducció
El rugbi commolts esports va sorgir a partir d’un joc. Avui dia el rugbi engloba unes estructures administratives i públiques que mou moltes masses socials. El rugbi no és un esport qualsevol, malgrat sigui unesport de contacte, físic i agressiu; aquest té uns valors de respecte, fidelitat i passió que a tots ens agradaria practicar-lo. En aquest document ens explicant les característiques principals delrugbi.
Conducta
Tot va començar quan William Webb va decidir agafar la pilota amb les mans mentre jugava a futbol. Sembla curiós que aquest fos un acte de desafiament, ja que en el rugbi esta prohibitanar a fer mal de manera voluntària o malintencionadament. La conducta que deuen portar depèn dels jugadors i de la apreciació del àrbitre, aquests dos factors han de moure en aquesta línia semprecontrolant la seva disciplina.
Esperit
El rugbi es tan famós perquè es jugat mantenint un esperit i les lleis. Tots els jugadors tenen la responsabilitat de que hi hagi un respecte i una disciplinaunitària respecte el rugbi que com ha sabem es un joc molt físic. Aquestes són les qualitats que creen un equip molt unit com són els de rugbi que són vitals per l’èxit i la supervivència del joc. Hanpassat molts anys, i els principis del rugbi segueixen sent els mateixos i igual d’importants, és d’aquesta manera com es pot detectar el caràcter del joc.
Objectiu
L’objectiu és que dos equips dequinze jugadors cadascun, practicant un joc lleial d’acord a unes lleis establertes de fa molt de temps i al esperit deportiu, marquin la el la major de quantitat de punts possibles. El rugbi espracticat per tot tipus de persones en el món a molts nivells competitius i amateurs.


Disputa i Continuïtat
La disputa per la possessió de la pilota és clau en el rugbi. Aquestes disputes estan per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • chester
  • Chester !
  • Chester barnard
  • Best chest
  • chester barnard
  • Lilan Chester
  • Chester Winton
  • Chester barnard

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS