PR

Páginas: 5 (1044 palabras) Publicado: 9 de junio de 2015

Darwin:
-Charles Darwin va néixer a Shrewsbury el 12 de febrer de 1809. Els seus pares eren el doctor Robert Waring Darwin i Susan Wedgwood, El seu avi patern va ser el metge i poeta Erasmus Darwin, autor de diverses obres en vers, entre elles Zoonomia o les lleis de la vida orgànica (1794), on tractava sobre la idea de la transformació de les espècies.
Als vuit anys va assistir per primeravegada a l'escola primària, a la Capella Unitària, de la comunitat de la qual era membre la seva mare, i hi va romandre durant un any.
El 1818 va assistir al col·legi del doctor Butler, al seu poble natal, on va romandre fins a 1825 en qualitat d'intern, la qual cosa més tard lamentaria, ja que hagués preferit passar els seus anys juvenils com a estudiant en un establiment on es donés més importànciaa les ciències naturals que a les humanitats.
A partir de 1854, Darwin va dedicar gran part del seu temps a efectuar observacions i relatar les seves experiències en relació amb la transformació de les espècies, encara que ja anteriorment havia escrit quatre quaderns (1837-1838) i un assaig resum sobre el tema (1844), que havia ensenyat a alguns amics, com ara Charles Lyell.
Viatge al BeagleL'objectiu de l'expedició dirigida per Fitzroy era el de completar l'estudi topogràfic dels territoris de la Patagònia i la Terra del Foc, el traçat de les costes de Xile, Perú i algunes illes del Pacífic i la realització d'una cadena de mesures cronomètriques al voltant del món. El periple, de gairebé cinc anys de durada, va portar a Darwin al llarg de les costes d'Amèrica del Sud, per tornar desprésdurant l'últim any visitant les illes Galápagos, Tahití, Nova Zelanda, Austràlia, Maurici i Sud-àfrica.
Va ser acceptat?:
No per tothom, una gran majoria no acceptava la seva teoria i veia com un insult que nosaltres venim del mico, però una altre petita part de gent mes culturitzada ho creia per els seus experiments. La gent de la època de Charles Darwin era molt religiosa i es deixava guiar pertot lo que posava a la bíblia i quan contradeies una de les seves idees, en aquest cas la historia de Adán i Eva, la qual explica la creació de l’esser humà en el punt de vista cristià, ja saltaven dient que eres un mentider i un heretge per lo qual Darwin va sofrir de burles i mofes com per exemple fer una caricatura d’un mico amb la seva cara.







Malaltia de Darwin:
Es coneix com a malaltiade Darwin a una combinació de símptomes, entre els destaca la fatiga extrema, les palpitacions, el mal de pit i els problemes estomacals, que va presentar el biòleg Charles Darwin durant gran part de la seva vida adulta.

Aquesta estranya malaltia, que ha estat causa d'estudi i controvèrsia durant dècades per part de metges i biògrafs, deixava a Darwin seriosament debilitat durant llargs períodesde temps, incapacitant-per a una vida normal i per a la producció intel·lectual, arribant a l'extrem de postrarle a la llit freqüentment. El mateix Darwin va afirmar:
“Constant attacks .... makes life an intolerable Bother and stops all work” (Els constants atacs ... fan de la vida una molèstia constant i paralitzen tot el treball).























Hooke:
Va néixer el 18 juliol 1635 al'illa de Wight, Anglaterra fill d'un capellà rural que no va poder enviar al seu fill a l'escola. Va exercir com seu professor ensenyant a llegir, escriure i aritmètica, així com els clàssics. Es trasllada a Londres i ingressa a l'escola de Westminster, on va demostrar ser un estudiant excel·lent. Gràcies al seu rendiment entra a la Universitat d'Oxford a l'edat de divuit anys.

En 1665 va serprofessor de geometria a l'escola de Gresham. En 1667 va ser designat topògraf de la ciutat de Londres. Va idear instruments per registrar els canvis de les condicions del temps i perfeccionar els mètodes per registrar sistemàticament la informació obtinguda.

Va ser el primer a formular la teoria dels moviments planetaris com a problema mecànic, va idear un sistema pràctic de telegrafia; inventar el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pr
  • pr
  • Pr
  • La violacion en PR
  • Policia De Pr
  • historia de PR
  • Pr Ctica
  • la globalizacion en PR

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS