Prezi

Páginas: 2 (478 palabras) Publicado: 20 de enero de 2014
Introducció.

Prezi és un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol.
Prezi es distingeix per la seva interfície d'usuariamb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació.
Permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai2,5D.
S'utilitza com a plataforma de pont entre la informació lineal i la no lineal, i com una eina de presentació d'intercanvi d'idees, ja sigui de forma lliure o be estructurada. El text, les imatges,els vídeos i altres mitjans de presentació es col·loquen sobre el llenç, i es poden agrupar en marcs. Després, els usuaris designen la grandària relativa i la posició entre tots els objectes de lapresentació i com es fa el desplaçament entre aquests objectes, així com la ampliació/allunyament. Per a les presentacions lineals, els usuaris poden construir una ruta de navegació prescrita.
Lapresentació final es pot desenvolupar en una finestra del navegador, també permetent una presentació fora de línia amb només descarregar l'arxiu. Prezi utilitza un model freemium.
Els usuaris que usen elPrezi públic pot editar, mostrar i descarregar els seus treballs a la web de l'aplicació, i els que paguen pel Prezi Enjoy o una llicència Prezi Pro poden crear, compartir i descarregar els arxius.Prezi també ofereix una llicència especial per a estudiants i educadors.


Funcionament.

Una finestra sobre la presentació pròpiament dita, és on es posicionen els diversos elements de lapresentació. Amb un clic permet inserir directament text, i amb Majúscules i arrossegant el ratolí seleccionar els elements dins d'un rectangle dinàmic (per tal d'eliminar-los, moure'ls/girar-los alhora oagrupar-los).
A més de les ordres habituals de desar, desfer, refer, etc. Hi han les més pròpies de l'edició de la presentació:
Add Frames permet afegir un marc (de forma rectangular, circular,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PREZI
  • Prezi
  • Prezi
  • prezi
  • prezi
  • prezi
  • Prezi
  • Prezi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS