Primavera, estiu, etcètera

Páginas: 3 (509 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2013
TARDOR

La història comença quan l’Èlia, una dona de 34 anys i acabada de separar se’n va a passar el pont de Tots Sants al seu poble natal. Allà recorda la seva infantesa, adolescència i tots elsmoments viscuts. Això es representa al llibre amb flaixbacs constants.
La seva millor amiga era la Clara, amb qui ho compartia tot. Un dia va arribar un noi nou al poble, en Bernat, i es va fer elmillor amic d’en Jaume. Tot va acabar, però, quan un dia en Jaume va morir degut a un foc que hi va haver al les afores del poble. A partir d’aquí, la Clara es va començar a enamorar d’en Bernat. Li vaexplicar a l’Èlia, que també n’estava enamorada, però no li va dir res perquè va pensar que ho havia passat molt malament i que ja se’l mereixia. Al final la Clara i en Bernat van començar a sortirjunts, tot i que també havien tingut alguna cosa amb l’Èlia. Llavors arribaria l’estiu i la Clara estudiaria història a Tarragona i en Bernat, que ja s’havia tret Belles Arts, també hi aniria. Peraltra banda, l’Èlia també marxava a Barcelona a estudiar Arquitectura.
Mentre l’Èlia recorda tot això quan està al poble, es troba a en Bernat, a qui feia anys que no l’havia vist. Parlen una bona estonai després l’Èlia truca a la Clara.

HIVERN

La segona part del llibre es situa a les vacances de Nadal quan l’Èlia torna al poble per passar uns dies amb la família.
Per Nadal també han baixatal poble en Bernat i la Clara. L’Èlia aprofita per anar-la a veure després de tants anys. Les dos es posen molt contentes i juntament amb la família d’en Bernat se’n van a veure tots els pessebres delpoble, una ruta que es fa cada any. Llavors tornen a Cal Trau i l’Èlia aprofita per veure’s amb la Joana a través de l’Skype i li diu que està embarassada.
Aquests dies que ha estat al poble tambéli ha sortit una feina, la construcció d’una casa per uns veïns del poble, tot i que només en farà la idea per veure si els hi agrada.
Arriba el dia de cap d’any i l’Èlia se’n va a sopar al Casinet,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Etcetera
  • la primavera
  • torneig estiu
  • la primavera
  • la primavera
  • Primavera
  • la primavera
  • Primavera

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS