Projecte mags 2n cicle

Páginas: 17 (4024 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2012
Unitat Didàctica:
Mags Bruixes i encanteris. Segon cicle:
Curs 2011 2012 CRA Benavites Quart de les Valls Alumne:___________________

Imàtges: ● http://www.fotolibre.org/ ● http://recursostic.educacion.es/bancoimagenes/web/


Llicència: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/es/

Presentació

Bon dia xiquets i xiquetesanem a començar una aventura junts. Me diuen... Uff espera ... però si no tinc nom.... que gràcia i tampoc tinc forma... uff i ara que? Que vos que siga bruixa o mag? Taxa el dibuix que NO vulgues i no oblides ficar-me un nom ben xulo.

El nom és:

Al llarg d'uns mesos estarem junt per saber moltes coses de mags bruixes encanteris i altres coses misterioses i tenebroses. Llegirem cantarem icontarem coses... però hi ha alguna cosa de tot aquest mon que t'interesse molt moltíssim? Escriu-ho.

Auto-avaluació:
He assenyalat el personatge per al projecte:-------- 3 punts Li he ficat nom al personatge: ---------------- 1 punt Tinc TRES o més preguntes sobre mags bruixes o encanteris: ------- 5 punts La lletra és bona i NO HI HA CAP FALTA: ------ 1 punt
CRA Benavites Quart de les VallsSegon Cicle Curs 2011 2012 Pàgina 4

El Fantasma del Bosc
Un dia que el xiquet havia eixit de la seua casa a fi d'agafar nius en el camp va perllongar el seu passeig més del que calia arribant a un lloc que no coneixia. Cansat es va asseure en un banc de pedra i així li va sorprendre la nit. Era aquell un paratge tan solitari que no havia vist a ningú creuar per allí. De sobte va veure alguna cosablanca més alta que una persona que s'avançava cap al banc. Era un fantasma gegantesc sense cara sense braços i sense peus una enorme ombra blanca que a Paulino li va semblar que devia haver baixat de la muntanya. Encara que era valent allò li va causar cert espante el temor que produeix sempre el desconegut. Ja ell havia sentit parlar en el poble d'aquella estranya aparició però havia tingut lasort de no trobar-la mai. Era el terror dels pacífics habitants per les seues contínues exigències; si no li donaven diners maltractava als infeliços que passaven pel camp després de vendre els productes de les seues hortes en la vila propera. Calumniava a les dones insultava als homes pegava als xiquets i ningú s'atrevia a fer-li front creient-li la major part dels vilatans l'ànima d'un banditfamós que va haver-hi allí en un altre temps i que no volia rebre ni el mateix Satanàs en el seu regne.
El fantasma del bosque de Julia de Asensi Traducció Adrià Benet http://es.wikisource.org El texto está disponible bajo la Licencia Creative Commons Atribución/Compartir-Igual 3.0

TASQUES:
- Busca al diccionari les paraules marcades i fes una oració amb elles. - Assenyala al text els noms quetrobes i pinta de verd els noms propis i de roig els noms comuns: - Assenyala de blau els punts i seguit de taronja els punts i apart i de negre el punt final. - Quants paràgrafs hi ha? Com ho saps.

Auto-avaluació:
Les oracions tenen més de 6 paraules i el sentit és correcte --------2 punts He assenyalats tots els noms (propis i comuns): ---------------- 2 punts He assenyalat tots el punts(seguit apart i final) ------- 2 punts He contestat LES DOS preguntes: ------ 2 punts La lletra és bona i no hi ha CAP falta: ------ 2 punts
CRA Benavites Quart de les Valls Segon Cicle Curs 2011 2012 Pàgina 5

Definicions - MANUAL
Al llarg del curs anirem descobrint coses noves i caldrà donar la seua definició per fer-ho correctament seguirem un mètode. El que gasten els diccionaris. Observeu:Aquesta és la definició de taula del diccionari.
taula 1. a. f. MOBIL. Moble que consistix en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per tres o més potes o petges que servix per a menjar escriure treballar jugar etc.

Per a definir s'utilitza SEMPRE la mateixa estructura i nosaltres farem el mateix: PRIMER: Què és?
Moble

SEGON: Cóm és?
que consistix en una peça llisa i plana...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Projecte Tecnic 2n Avaluaci Corregit
  • Gramàtica 2n cicle
  • Project
  • Project
  • project
  • projecto
  • projecto
  • Project

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS