prueba

Páginas: 2 (485 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2013
Bibliografia per realitzar lectura obligatòria.
Dels 6 llibres que es referenciant a continuació, cal escollir-ne 1, de manera obligatòria, presentant un petit treball d’anàlisi del mateix com aproducte que es tindrà en compte per l’avaluació de l’assignatura. Aquest treball presentarà les següents característiques:
Extensió: entre 5 i 10 pàgines (pel format de les pàgines, pot prendre aquestmateix document com a referència).
Presentació: el document tindrà una portada (no comptabilitza en el número de pàgines) on figurarà el nom i cognoms de la persona que el presenta, el nom del’assignatura, el nom del professor responsable de la mateixa, el títol del llibre que s’analitza i la data de presentació. La pàgina 1 serà l’índex on figuraran tots el apartats del treball amb la pàginacorresponent en la que s’inicia cada apartat. Les pàgines aniran numerades i, al final, es posaran les possibles referències bibliogràfiques (en cas d’haver-ne fet servir alguna), s’utilitzarà lanormativa APA per les referències. Es recomana la utilització de taules i gràfics que permetin sintetitzar la informació, en cas de posar-ne, caldrà que estiguin numerats (les taules per sobre i els gràficsper sota) amb el seu títol corresponent.
Estructura: el treball tindrà una breu introducció on es detallaran les motivacions i interessos per haver escollit la lectura. El següent apartat serà elresum del llibre, on s’inclourà una part descriptiva on es farà un resum del contingut del llibre, abordant la temàtica o temàtiques a que fa referència, els conceptes fonamentals que es tracten, lesperspectives defensades per part de l’autor/a i les conclusions a les que arriba. La tercera part estarà constituïda per l’anàlisi individual del autor/a del treball, incloent els aspectes mésinteressant s i destacables, aquells que queden poc clars o amb els que no s’està massa d’acord i els possibles dubtes que, a partir de la lectura hagin pogut aparèixer. Finalment, es farà una valoració...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Pruebas
  • Pruebas
  • Prueba

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS