Psicologia del desenvolupament 1

Páginas: 3 (525 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2014
PREGUNTA 2, APARTAT 1

Regles:

Allò que condueix la conducta de les persones en qualsevol àmbit l’esportiu, familiar, escolar, recreatiu...
En els jocs en diuen com hem de jugar i a l’escolacom ens hem de comportar.

A la pel·lícula del minut 40:06 a 41:18 podem veure com els alumnes arriben a l’escola i van entrant saluden al professor degudament dient, -Bon dia senyor professor. Comabans d’entrar a classe es canvien el calçat de les sabates de carrer a unes sabatilles d’estar per casa i quan entren a classe a primera hora del mati esperen drets i ben col·locats davant de lesseves cadires fins que el professor els hi dona la ordre de seure.

Aquests són exemples de com els nens i nenes de l’escola segueixen i compleixen unes regles des de ben petits. El professor al teniruna classe amb diferents edats aplica les regles de forma diferent adaptant-les a les edats de cada alumne.



Aprovació adulta:

És la demostració per part d’un adult que troba bé una acció ocomportament d’un nen. I que aquest últim busca per poder saber que allò que han fet està bé.

A la pel·lícula en el minut 6:24 podem veure com el professor està amb treballant amb el grup dels méspetits de l’aula i els ensenya a escriure la paraula mare, i aquest un cop ha n acabat busquen corrents l’aprovació del professor per veure si està correctament escrita la paraula i la sevacal·ligrafia es la que els hi ha explicat prèviament.
Posteriorment el professor fa que els alumnes avaluïn el treball dels seus companys i aquest valoren i esperen l’aprovació del professor conforme la sevavaloració es correcta, hi ha alumnes que canvien el seu comentari sobre el treball d’un company per els comentaris que fa el professor.















PREGUNTA 3

Les activitats queproposo a continuació estan enfocades a un grup de 10 nens i nens de 11 i 12 anys, treballant les pors a traves del bàsquet.
Considerant que els nens tenen la mateixa edat podem considerar que el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PAC2 psicologia del desenvolupament 1
  • Psicologia del Desenvolupament
  • psicologia del desenvolupament
  • psicologia del desenvolupament
  • Psicologia De Desenvolupament
  • Psicologia del desenvolupament
  • Psicologia Del Desenvolupament Pac
  • Psicologia del Desenvolupament I

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS