Que buen eh!

Páginas: 3 (627 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2014
Avtivitat 1
Que es la segmentació de mercat?
Beneficis de la segmentacio.( beneficis que obtenen les empreses amb la segmentacio de mercat)
Caracteristiques de segmentacio
Exemple desegmentació.

La segmentació de mercat és el procés, com el seu propi nom indica, de dividir o segmentar un mercat en grups uniformis més petits que tinguin característiques i necessitats semblants, lasegmentació d'un mercat es pot dividir d'acord a les seves característiques o variables que puguin influir en l'acompliment del mateix.


L’ empresa obte benefici ja que amb la segmentació de mercat,Permet la identificació de les necessitats dels clients per establir un disseny molt eficaç al seu mercat i així satisfer al client, això afavoreix a ràpid creixement de l'empresa i tenint una posiciósòlida al mercat, possibilita l'empresa crear una oferta de productes i *asi posar el preu apropiat per al públic. Facilita el millorament de les distribució al públic, disminueix el nombre de competidorsque l'empresa ha d'enfrontar també es generen noves oportunitats de creixement obtenint un avantatge competitiu

Hi han varis tipus que caracteritzen la segmentacio:

Ser mesurables: És a dir, quees pugui determinar (d'una forma precisa o aproximada) aspectes com a grandària, poder de compra i perfils dels components de cada segment.

Ser accessibles: Que es pugui arribar a ells de formaeficaç amb tota la mescla de màrqueting.

Ser substancials: És a dir, que siguin els suficientment grans o rendibles com per servir-los. Un segment ha de ser el grup homogeni més gran possible al queval la pena dirigir-se amb un programa de màrqueting a la mesura.

Ser diferencials: Un segment ha de ser clarament diferent d'un altre, de tal manera que respongui d'una forma particular a lesdiferents activitats de màrqueting.

(La segmentació del mercat de consum consisteix a dividir un mercat en grups diferents de compradors que podrien necessitar productes o mescles de màrqueting...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Esoo eh
  • eh
  • eh no
  • Eh you
  • Eh si
  • Eh Mik
  • coño eh tu madre
  • Electricos Eh

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS