Queso

Páginas: 2 (382 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2013
REDACCIÓ CATALÀ


Hola Marta! Com et trobes? Espero que bé, es nota moltíssim que no hi ets a classe, et trobo molt a faltar aquests messos, espero que aviat surtis de l'hospital t'aniré a veureaviat, perquè ara tenim molts controls. Sobretot el de català, estem en plena fonètica ara, i no, no es molt difícil però has d'estudiar l'AFI (l'alfabet fonètic internacional) tinc un truc molt bo,ja te'l ensenyaré quan tornis, però no només t'has d'aprendre l'AFI sinó que també has de saber-l'ho aplicar, sinó no et serveix de res.

Bé, t'envio aquest missatge apart de veure com estàs he dedir-te una cosa que si no te la dic la meva consciència no sería tranquil·la.

He estat revisant el teu facebook i he notat que en pocs dies has agregat a molta gent, que son de l'hospital? No hocrec, no son de la ciutat tan sevols...
Jo només et volia dir que vagis amb molta cura de qui agregues, perquè la gent d'avui en dia té males intencions i més amb una noia tan maca com tu ets.Et recomanaría que primer t'informessis de qui es qui, no sé si m'entens... hauríes de revisar de què el pots conèixer o qui el coneix que tu coneixes. Vull que sàpigues, que no et dic això per capmal teu Marta, només es una advertència que et faig, perquè ja saps que jo m'espanto molt amb aquests temes i a sobre ho donen a la televisió i es clar, ja et fiquen la por al cos.

M'han dit tambéque estàs amb un noi que per variar, també el conèxies per Internet... em fa moltíssima por i t'ho adverteixo perquè saps que t'estimo molt i no vull que et passi res i menys amb gent així, jo no sési es bon noi o no, espero que el coneixis més i espero equivocar-me, i si estic equivocada, me'l presentes, però ja et dic, ves amb compte amb qui t'ajuntes.

I per últim, després de tot el sermóque t'he donat, vull dir-te que et trobo molt a faltar i que et milloris ben aviat, la setmana que vé aniré a veure com vas, d'acord?

T'estimo molt que no se t'oblidi,

un petó molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Queso
  • quesos
  • Quesos
  • el queso
  • ESO ES QUESO
  • Quesos
  • Queso
  • queso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS