Quimaira

Páginas: 3 (631 palabras) Publicado: 15 de noviembre de 2012
Quimaira

Dades Bibliogràfiques del llibre:

Autor: Valerio Máximo Manfredi.
Títol: Quimaira
Lloc i data d’edició: Milan, 2001
Editorial: Mondadori
Nombre de pagines: 226

Resum del’argument:

Fabrizio Castellani, arriba al museu Volterra per dur a terme un petit estudi sobre l’estàtua etrusca d’un nen, i casualment la primera nit que està treballant en el seu projecte rep una trucadasospitosa, sent un udol penetrant i terrorífic, i més tard s’assabenta de que hi ha hagut un assassinat prop d’on està ell. Al l’endemà, assignant el cas de la tomba a Castellani, i això li permetseguir investigant sobre aquell terrible udol que va sentir la nit abans. Així uns dies mes tard es produeix un segon assassinat, dedueixen que tots dos assassinats han sigut comesos per un mateix esser,una mena de gos o de llop amb una envergadura anormal. Casualment mentre Castellani investiga la tomba troba un sarcòfag amb l’esquelet d’una persona i el d’una bestia impressionantment grossa.Castellini va avançant en les seves investigacions i va relacionant les pistes que va trobant. Entre tot això Castellini coneix a Francesca Dionisi, una investigadora del museu, i amb el pas del tempsarriben a mantenir una relació amorosa. Castellini anirà fent descobriments i s’anirà ficant en problemes fins que finalment resoldrà tot aquest enigma.

Comentari dels temes més importants que tractal’obra:

El tema més important que tracta l’obre es l’arqueologia en general. Sobre el descobriment d’algunes restes arqueològiques i com aquestes seguint un procés d’investigació i molt d’esforç etpoden portar a fer un gran descobriment.

Personatges més rellevants:

Fabrizio Castellani: és un jove universitari italià que arriba a Volterra per estudiar una estàtua i acaba involucrat enproblemes. Ràpidament es fa amic de Mario, el guàrdia del museu, Marcelo Reggiani, cap dels “carabinieri” que porten el cas dels assassinats i manté una relació amb Francesca. En Fabrizio no es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Quimaira

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS