RaspberryPi

Páginas: 7 (1749 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2015





INTRODUCCIÓ I ORIGENS


PICACADEMY I RASPBERRY JAM


CARACTERÍSTIQUES DEL MODEL B RASPBERRY PI


REQUERIMENTS DE LA RASPBERRY


HARDWARE I SOFTWARE


ACCESSORIS RASPBERRY


DIFERÈNCIES RASPBERRY MODEL A I B























INTRODUCCIÓ

Raspberry Pi és una placa ordinador (SBC) de baix cost desenvolupada al Regne
Unit per la Fundació Raspberry Pi, amb l'objectiu d'estimularl'ensenyament de ciències de la computació a les escoles.

El disseny inclou un sistema de xip Broadcom, que conté un processador central (CPU), un processador gràfic (GPU) VideoCore IV, i 512 MiB de memòria RAM. El disseny no inclou un disc dur ni unitat d'estat sòlid, ja que utilitza una targeta SD per a l'emmagatzematge permanent; tampoc inclou font d'alimentació ni carcassa.

El 29 de febrer de 2012la fundació va començar a acceptar ordres de compra del model B, i el 4 de febrer de 2013 del model A. El model B es ven a 35 $, i el model A a 25 $.

















ORIGENS

El 2006, els primers dissenys de Raspberry Pi es basaven en el microcontrolador Atmel ATmega644. Els seus esquemes i disseny del circuit imprès estan disponibles per a la seva descàrrega pública.

Al maig de 2009, laFundació Raspberry Pi va ser fundada el Caldecote, South Cambridgeshire, Regne Unit com una associació caritativa.

L'administrador de la fundació, Eben Upton, es va posar en contacte amb un grup de professors de la informàtica per crear un ordinador amb l'objectiu de promoure l'educació dels adults i els nens, en particular en el camp dels ordinadors, informàtica i temes relacionats. El primerprototip basat en ARM es va muntar en un mòdul de la mateixa mida que una memòria USB. Tenia un port USB en un extrem i un port HDMI en l'altre.

PICACADEMY

The Raspberry Picademy és una experiència de desenvolupament professional gratuïta per professors de primària i secundària, inicialment per els que estan aquí al Regne Unit, on té seu la Fundació Raspberry Pi. Aprèn més sobre el que succeeix aPicademy, per què és alguna cosa que la seva escola s’ha d’involucrar amb, com s'aplica al nou pla d'estudis d'informàtica, i de com seleccionem els candidats.



RASPBERRY JAM

Raspberry Jams son esdeveniments organitzats per la comunitat Pi en tot el món. Estan configurats perquè puguin compartir coneixements, aprendre noves coses, i conèixer altres entusiastes del Pi. Ells son una gran manerad'esbrinar més sobre la Raspberry Pi i el que pot fer amb ell, i per trobar persones d'idees afines. Descobriu el que Raspberry Jams es tracta, i aprendre més sobre com trobar un a prop teu, o com instal·lar un mateix.









CARACTERÍSTIQUES MODEL B RASPBERRY PI

En el seu cor ens trobem amb un xip integrat Broadcom BCM2835 , que conté un processador ARM11 amb diverses freqüències de funcionament ila possibilitat de pujar ( overclocking ) fins a 1 GHz sense perdre la garantia , un processador gràfic VideoCore IV , i diferents quantitats de memòria RAM .

Les últimes Raspberry Pi compten amb 512 MB ​​de memòria . Tot això equival en la pràctica a un ordinador amb unes capacitats gràfiques similars a la XBOX de Microsoft i amb la possibilitat de reproduir vídeo en 1080p .

A la placa de laRaspberry Pi ens trobem a més amb una sortida de vídeo i àudio a través d'un connector HDMI , amb el que aconseguirem connectar la targeta tant a televisors com a monitors que compten amb aquesta connexió . Pel que fa a vídeo es refereix , també compta amb una sortida de vídeo compost i una sortida d'àudio a través d'un minijack.

La Raspberry Pi posseeix una connexió ethernet 10/100 i , si bé éscert que podria tirar-se a faltar una connexió Wi - Fi , gràcies als dos ports USB inclosos podrem suplir aquesta mancança amb un adaptador Wi - Fi USB de tercers si ho necessitem . Els ports tenen una limitació de corrent , de manera que si volem connectar discs durs o un altre dispositius haureu de pensar en fer-ho a través d'un hub USB amb alimentació
























REQUERIMENTS PER LA...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS