Recesión A la recerca de la felicitat

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2014
“A LA RECERCA DE LA FELICITAT”
REFERÈNCIES.
DIRECTOR: Gabriele Muccino
TÍTOL: A la recerca de la felicitat
PRODUCTORA: Columbia Pictures / Overbrook Entertainment /Escape Artists
ANY: 2006
REPARTEIXO: Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smith, Dan Castellaneta, Brian Howe, James Karen, Kurt Fuller, Mark Christopher Lawrence.

DESCRIPCIÓ DELA TRAMA.
La història tracta d'un home anomenat Chris Gardner, que malgrat ser pobres, tenir penúries econòmiques, i problemes familiars com la separació de la seva esposacridada Linda, segueix lluitant per donar-li una bona vida al seu únic fill petit.
Chris Gardner (Will Smith) és un venedor brillant i amb talent, però la seva ocupació no lipermet cobrir les seves necessitats més bàsiques, i per això ho tiren del seu pis de Sant Francisco juntament amb el seu fill (Jaden Smith), i tots dos no tenen cap lloc al queanar. Quan Gardner aconsegueix fer unes pràctiques en una prestigiosa corredoria de borsa, els dos protagonistes afronten moltes adversitats parar fer realitat el seu somni d'unavida millor.
COMENTARI PERSONAL.
Aquest drama, basat en fets reals en els anys 80, és un exemple de superació perquè es veu com un pare fa el possible perquè al seu fill noli falti res. A més li ensenya al fet que no pots rendir-te mai encara que les coses siguin molt difícils. Això últim es veu quan John Smith li diu al seu fill " Eh! Mai deixisque ningú et digui que no pots fer alguna cosa. Si tens un somni has de protegir-ho. Les persones que no són capaces de fer alguna cosa et diran que tu tampoc pots. Si volsalguna cosa veu a per això i punt."
Sota el meu punt de vista amb aquestes paraules el protagonista explica la moralitat del drama i per això és la meva pel·lícula preferida.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • A la recerca de la felicitat
  • la felicitat
  • Recesión
  • recesion
  • RECESION
  • Recesion
  • recerca
  • recesion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS