reflexio personal

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 4 de abril de 2013
Dilluns 28 de Gener del 2013
Estic a classe de Ciències per al món contemporani, la veu de les persones que m'envolten no son res, semblen el ressò de personesparlant en xinès o en japonès no ho sé, algun idioma desconegut. No estic aquí, a classe, estic molt lluny, en algun lloc, on les ones del mar dicten cada batec delmeu cor, on el suau tacte de la sorra em recorda a la teva pell i on l'aire que mou el meu cabell em sedueix com si fos el teu olor.
Esta clar que el temps apassat i el mal que em vas fer quan ens estimàvem era evident, però ara, ara torno a tenir ganes de tu, el mal ha passat i queden els bons records, recordsimmillorables. Segurament tornaria a topar amb la mateixa pedra, amb la mateixa tu. A l’hora d’estimar s’estima sense pensar en les conseqüències com si fos un nen petitquan troba una joguina amb la que li encantava jugar i quan la troba es com si fos nova, i es aquí quan comença a recordar tot el que ha viscut amb aquesta. On elrecord acaba formant part del present i el fa encara més especial. Però l’amor es recorda i quan es recorda és un bon record.

I així es com em sento. Mai haviasentit així com m’estic sentint últimament, durant aquests últims cinc dies, estic ple de buit i de solitud que solament tu pots guarir. No penso en una altra cosaque en tu, malgrat que intenti de totes les maneres possibles deixar de pensar, haig d'oblidar-me que ella va existir tal com ella em va aconsellar, però no, no pucmés, és impossible, tot hi que ficant-hi els peus a terra, a vegades val mes la pena viure dels bons records. Malgrat tot se’ns quedaran per sempre. Records...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • REFLEXI N PERSONAL
  • Reflexio
  • Reflexio
  • reflexió
  • El Siguiente Ensayo Es Una Reflexi N Personal Acerca De La Eutanasia David
  • Reflexió De Batman
  • Reflexi N
  • Amarga reflexi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS