repeticio de formes

Páginas: 2 (433 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2013


Repetició de formes



índex:
1. Introducció
2. Descripció formal
- esbossos
-Fotografies
3. Descripció conceptual





Introducció:
El treball que es proposa, consisteix en lacreació d'una figura que estigui construïda a partir d'una repetició d'objectes.
Descripció formal:
Vaig obrir la imaginació i el primer que vaig pensar en el moment que em van dir repetició vanser moltes ralles, vaig elaborar moltes idees, com veurem als esbossos que hi han a continuació tot i així em vaig quedar amb el que a mi em va agradar mes, l'últim esbós que veureu seguidament.
Uncercle força gran de llana. Nomes necessitava dos cartrons, tallar-los en forma de" donut" (com en els dibuixos de sota) i molta llana. Que no va costar de trobar ja que per sort tinc unes avies quesempre els i sobra bastant i me'n van donar.



Va ser una alternança i rotació de fils, donant voltes.

La idea era tancar casi el forat petit dels cartrons, i desprès tallar les extremitatsdel cercle amb un cúter entre cartó i cartó pasar-hi un fil i fer-li un nus. Llavors quedaria un vola de pel com la de continuació.






















Però no va ser el casja que quedava mes manualitat que un treball de volum, així que el treball es va quedar de la següent manera.


D'aquesta forma podem gaudir d'una magnifica forma ovalada, amb una repetició de fils(d'un objecte).
Descripció conceptual:
La meva obra es una repetició d'objectes, ja que te una força repetició de línees amb fils. La repetició d'objectes el podem considera el procés de repeticiómodular, un procediment constructiu que ha estat molt utilitzat en arquitectura i que en escultura arriba de la mà de l'abstracció formal iniciada en les avantguardes del segle XX. Avui no es portatant, o s'utilitza sense donar-se compte.
El creixement de la societat de consum i de la producció massa d'objectes han configurat el marc perquè continues la idea de repetició i seriació.
L'art...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La repetició
  • Ritmo Por Repetici N
  • formar y formarse
  • la forma de la forma
  • Que Son Formas De Estado Y Formas De Estado
  • Formas
  • Formas
  • forma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS