Reportatje Xxv Olimpiada

Páginas: 4 (761 palabras) Publicado: 17 de junio de 2012
La setmana del 23 al 30 de març del 2012, es va repetir l’important aconteixement anomenat Comenius, en aquesta ocasió l’institut XXV Olimpiada va ser l’amfitrió. Durant aquesta semana, diversosgrups d’estudiants van vindre de varies parts del mediterràni , entre ells, grècia, itàlia i frança. Son rebuts a la nostra escola XXV olimpíada, on tots els alumnes extrangers i els del centre van gaudird’una serie de excursions didactiques, visites a diferents museus com el Caixa forum o el museu arceologic de montjuic i llocs emblematics de barcelona.
Nosaltres no vem tindre l’oportunitatd’assistir a totes les activitats que és van realitzar durant el Comenius, per tant en aquest reportatge parlarem de les nostres experiencies com a reporters de l’escola.

 

El dilluns 26 va ser el dia enel que finalment es van reunir tots els grups. I el nostre director va fer una visita guiada als professors dels altres centres per l’institut, ensenyant-los les instal·lacions i veien com elsalumnes, tant del centre com del Comenius feien classes conjuntes.


Més tard, al auditori del CaixaForum, es va realitzar la recepció oficial del Comenius, on el director va pronunciar un discurs enfrancés, explicant la tematica del comenius d’aquest any. Despres, uns companys de segon de batxillerat van fer un petit concert amb peces creades per ells mateixos per a l’ocasió.

A la sortida de lacerimonia, es van repartir carpetes i agendes donades pel nostre centre, i el panflet de les activitats del Comenius.

 Aquell mateix dia el director ens va obsequiar amb una coca-cola pera agrair-nos la nostre llarga tasca com a reporters.

El dimarts 27 el nois del comenius vas fer una llarga excursió de dues hores amb L'autobús turístic, els vam acompanyar fins el lloc on estava aparcat,aquest autobús portava el nom del nostre centre en la part del davant, va ser una experiència i vam agafar unes bones fotografies d'aquell moment. Nosaltres no vam poder pujar al busturístic ja que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Olimpiadas
  • las olimpiadas
  • Olimpiadas
  • olimpiadas
  • Las Olimpiadas
  • Las olimpiadas
  • Olimpiadas
  • Olimpiadas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS