Ressenya Easy Rider

Páginas: 5 (1149 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2012
Tendències en cinema
Segon de Publicitat i Relacions Públiques

EASY RIDER


Samuel Barranco Medina


CONTEXT

L’acció de la pel·lícula succeeix durant a finals dels anys 60 on la revolució hippie, i els joves en general, varen lluitar per canviar el món. Easy Rider fa una denúncia clara i directa a una societat moralista, tradicional i apàtica. Va causar un gran impacte ja que enaquella societat temes com les drogues, l’alcohol, el llibertinatge, el rock&roll... van en contra de tot l’establert. Els dos protagonistes de la pel·lícula són dos joves rebels a la cerca del plaer, de l’anti-superficialitat, de llibertat... d’agafar les seves motocicletes i viatjar per la carretera, sense importar parar-se quan sigui necessari, encara que sigui simplement per drogar-se...

BREUBIOGRAFIA DENNIS LEE HOPPER

Va néixer el 17 de maig de 1936 a Dodge City, Kansas. Fill de Marjorie Mae i de Jay Millard Hopper, va créixer en una granja i més tard es va traslladar a San Diego amb la seva família. Es va educar a Wooster School a Connecticut i a Helix High School on va despertar el seu interès per l’actuació. Va estudiar teatre en el Old Globe Theatre de San Diego i en l’ActorsStudio, on va ser instruït per Lee Strasberg durant cinc anys.
Dennis Hopper va aparèixer per primera vegada a la televisió en el show Medic en el 1955. Posteriorment va ser seleccionat per a la pel·lícula Rebelde sin causa (1955) amb James Dean i a l’any següent per a Gigante (1956) amb Elizabeth Taylor i James Dean. Però no va saltar a la fama fins el 1969 quan va dirigir i actuar al costat dePeter fonda la pel·lícula Easy Rider. A part d’actor i director també va desenvolupar el seu talent com artista i poeta. Va treballar amb més de 50 pel·lícules com actor i 6 com a director. Va morir el 29 de maig de 2010 a Venice, Califòrnia a causa d’un càncer de pròstata.

ARGUMENT

L’acció dramàtica de la pel·lícula succeeix durant el trajecte que separa L.A. de Louisiana, amb el pas per NouMèxic, Arizona, Utah i Louisiana, en el 1968.

Els dos protagonistes, Wyatt (Capità Amèrica) i Billy venen una important quantitat de cocaïna, i amb els diners decideixen comprar-se dues Harley Davidson i viatjar de L.A. a Nova Orleans per anar al carnaval.

Mentre estan viatjant, es troben a un autoestopista (un hippie), el recullen. Aquell mateix dia a la nit paren al bosc per descansar ies droguen. L’endemà arriben a la casa del hippie, que és una comuna on conviuen unes 20 persones, gairebé la majoria eren persones de ciutat que actualment han canviat d’estil de vida. Bàsicament ara conreen i recullen el fruit del què han plantat.

En Wyatt i en Billy passen diversos dies amb ells, però en Billy n’està fart i li diu amb en Wyatt que vol marxar. Just després de dir-li això amben Capità Amèrica (Wyatt) una hippie que vivia allà li demana si la poden portar a ella i a una altra amiga seva a l’altre costat del canyó. No es poden negar, els han allotjat amb ells durant dies i els han tractat molt bé. Abans de marxar, l’autoestopista hippie que havien recollit li dóna quelcom embolicat amb paper de plata amb en Wyatt.

Una vegada han acompanyat a les hippies, continuen ambel seu viatge. Al cap d’unes hores arriben a una ciutat i de sobte es troben enmig d’una desfilada i ells circulaven amb les motocicletes. A continuació els detenen per desfilar sense permís i els tenquen a la presó. Allà hi coneixen en George Hansen, un advocat que té influències a la ciutat, i gràcies als seus contactes els ajuda a sortir de la presó. En George també surt de la presó. Quanestan a fora parlant i mirant les motocicletes, en George els hi comenta que el Governador de Louisiana l’hi va donar l’adreça de la casa de barrets més famosa del sud. Aquesta idea els hi agrada amb els dos motoristes i li comenten si vol acompanyar-los en el seu viatge.



Al cap d’un parell de dies de viatge, arriben a un poble, entren en un bar on tothom se’ls queda mirant. D’entre els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Easy Rider
  • Escaleta Easy Rider
  • easy rider
  • Especificaciones tecnicas easy rider
  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS