Resum El perquè de tot plegat

Páginas: 9 (2219 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT
1. L’Honestedat
Una infermera es troba amb un malalt que s’ha mort i va corrent a dirli-ho a la infermera en cap, però a aquesta no li ve bé perquè té una cita amb el nòvio de la seua millor amiga i el seu torn acava en quinze minuts, per això li demana al metge nou que es faça càrrec i pensa que a canvi ell li demanarà un altre favor ja que sempre la mirava molt sovint.Ix al carrer i en vegada de demanar un taxi per a anar a la cita, crida per telèfon al home per anular-la, pensant en la cita amb el metge.

2. L’Amor
L’arxivera i el futbolista son guapos, alts, intel·ligents i divertits. L’arxivera tracta amb menyspreu al futbolista i ell pensa que realment es fa la dura, que el vol tant com ell a ella. Un dia desideix parlar-li i la arxivera aparentment noel fa cas. Al dia seguent, ella el tracta bé i l’estima més, li proposa viure junts i ell
pensa quant li hauria agradat aquesta proposta fins fa molt poquet temps.

3. Vida matrimonial
Una parella arriba a un hotel per a passar la nit. Els donen una habitació amb dos llits individuals. Al gitar-se, escolten que a l’habitació del costat estan
Cardant. Ell, pensant que la dona no voldria esmasturba, ella al rato se li acosta i ell li diu que no té ganes, després l’home escolta com ella està masturbant-se i ell plora perque es sent malament.

4. La submissió
Tracta d’una dona que està en una cafeteria i està pensant que vol un home que mai li parle d’amor, que tinga vida pròpia siga intel·ligent, que li pegue, ja que a la dona això li agrada perquè pensa que d’aquesta manera mai escansarà d’ella.

5. El cicle menstrual
Una xica s’esforça per oblidar el seu amor i es casa amb un altre, el seu amor se li declara i ella diu que no, però el seu marit la deixa per una altra. Coneix un home què la deixa perquè no vol gitar-se amb ell, i se’n va a un bar i es gita amb un desconegut.

6. La inòpia
Una dona que s’acaba de divorciar parla amb un amic de lo bons que estan algunshomes. Ell la mira amb llàstima i ella li diu que no la mire d’eixa manera que pareix que vulga insinuar-se.

7. La fe
Una dona pregunta al seu home si l’estima i li fa tantes preguntes que ell es desespera i perd la paciència, ella li diu que si perd la paciència potser que siga perquè no l’estima.




8. Pigmalió
Pigmalió coneix una adolescent tan bella i li ensenya tot el que sap desexe, fins que la converteix en l’amant perfecta. Després pensa que ella pot estar ams altres homes i la tira fora de casa dient-li puta.

9. La immolació
Una dona vol pujar a la torre de Pisa però el seu marit no vol perquè diu que és un risc innecesari. Al capdavall accepta pujar per amor, però ella no se’n adona d’aquesta prova d’amor.

10. L’enteniment
Una dona que cada volta que se’n vaal llit amb algú s’ho diu al seu novio i ho fa perquè s’ha enamorat. El seu novio també ho fa, però per publicitat. A ella això la irrita, però ell es posa celós de manera comprensible perquè ella s’enamora. Ella pensa que tots els homes són iguals.

11. El determini
Una parella s’acomiada prenent un cafè, perquè desprès de tres anys han arribat a tal grau d’enteniment i a tal mestria en el sexeque s’avorrisquen. Cadascun d’ells ha quedat amb una altra persona i s’emocionen per la “torpeça” i pel camí que els queda per recórrer.

12. L’admiració
Un novel·lista críptic es casa amb una admiradora, però quan naix el primer fill, ha de canviar de treball per a poder comprar un pis més gran. Ara treballa en publicitat. A la seua dona li fa llàstima el seu marit, perquè ell no trova afaltar l’altra època en la que escrivia. L’endemà la dona anirà a una conferència del autor de la novel·la que esta llegint per les nits al llit.

13. ¿Per què les busques dels rellotges giren en el sentit de les busques...?
Un home li diu a un altre que té una aventura amb la seua dona i li demana el favor d’ajudar-lo a traure-se-la del damunt, perquè ella és molt absorbent. El marit li diu que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Perque de tot plegat
  • El Perquè De Tot Plegat
  • El perque de tot plegat
  • El perquè de tot plegat
  • El Perque Del Tot Plegat
  • el sentit de tot plegat
  • el per que de tot plegat
  • Perquè?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS