Resum pel·lícula Nàpola

Páginas: 3 (657 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2015


TREBALL SOBRE LA PEL·LÍCULA DE NAPOLA

FITXA TÈCNICA:

Nacionalitat: Alemanya

Any: 2004

Director: Dennis Gansel

Guió: Dennis Gansel, Maggie Peren.

Música: Angelo BadalamentiRepartiment: Mac Riemelt (Friedrich Weimer), Tom Schilling (Albrecht), Joachim biβmeier (Dr. Karl Klein), Michael Schenk (Josef Peiner), Alecander Held (pare de Friedrich), Sissy höfferer (mare deFriedrich)…

Duració: 115 min.

Reconeixements a premis: Festival Internacional de cine de Pyongyang (2006) -- Millor pel·lícula. Premio de Cine de Baviera (2005) -- Premi al millor director: DennisGansel. Deutscher Filmpreis (2004) -- Premi al millor guió: Dennis Gansel, Maggie Peren.










1. En què consisteixen les proves d’admissió a la napola ?

Primerament fan un combat iallà hi son els de la napola. Li van agradar la seva manera de boxejar. Primer li fan una prova mèdica i a continuació diferents proves com boxa, correr i també pujar a una corda.

2. Per quèFriedrich vol ingressar-hi?

Perquè li agrada la responsabilitat. També per què li agradaria representar al seu país. És el que ell li agradaría fer i diu que allà hi han coses de veritat, com perexemple dutxes, sales de boxa, etc.

3. Què pensa el seu pare sobre aquest típus d’escola?

No vol que vagi perquè ell vol que treballi a una fàbrica. Diu que no tenien res a veure amb aquella gent.El pare obliga a Friedrich a començar a la fàbrica el mes següent. Finalment Friedrich s’escapa deixant una nota i per tal de tenir el permís falsifica la signatura del seu pare.

4. Quinssentiments et provoca l’alumne que pateix enuresis?

Em fa molta pena perquè el tracten molt malament i el deixen en evidència davant de tots els companys. Després quan feien les proves de les granades demà, un company que estava molt nervios no es va atrevir a llançar-la i ell es llença a sobre de la granada i explota mentres ell està estirat damunt de la granada. Finalment mor tot i haver estat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resumen de napoles
  • Resum I Crítica Sobre Tosca, La Pel·Lícula
  • Resum pel·lícula Gandhi
  • Pel·licules
  • Resumen sobre la pelicua napola
  • Nápolas
  • napol
  • Napola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS