resumen viaje al centro de la Tierra

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
En Alemanya, en un petit poble vivia un professor que és deia Otto Lidenbrok, un professor al que li agradaven les ciències, especialitzat en els minerals. El doctor tenia un Nebot que és diu Axel.Un dia, el professor, va tornar nerviós de la llibreria, estava així per la peça que va trobar a la llibreria. Era un article de valor incalculable, del qual va sortir un pergamí molt antic escrit enun llenguatge desconegut amb lletres molt estranyes per al professor.
El professor amb Axel, van començar a investigar el significat d'aquests símbols. Al cap d’uns dies d'investigació, vandescobrir que la peça de museu tenia significat, amb una gran alegría, van descobrir que eren els passos que calia seguir per arribar al centre de la Terra.
Des del moment del descobriment van començar aplanejar la marxa. Van aconseguir preparar-ho tot, i van aconseguir un guia perquè els acompanyi tot el viatge, i van començar la seva aventura.
Havien d'arribar al volcà Sneffels, on començaria el camícap al centre de la Terra. Van trigar dies en arribar al cràter, en arribar-hi, és van adonar queno quedaba gaire aigua, de manera que havien de descansar per poder aguantar la baixada. Finalmentvan trobar un rierol del qual van poder agafar aigua.
Axel es va començar a sentir malament, se sentia insegur, dèbil, es volia tornar a casa, no se sentia preparat per fer el viatge. Entre somnis ipensaments, sense adonar-se se separa del grup i es trobava perdut sota terra i roques.
El professor i Hans el van trovar quan ja havien perdut l'esperança, es van sentir feliços, i van volguer seguirl’expedició.
Durant l'expedició es van trobar amb diversos problemes, al veure que no avançaven caminant per la costa, van construir una barca i van decidir creuar el llac, mentre creuaven el llac esvan veure embolicats en una tempesta, sense adonar-se’n van tornar al punt de partida. El professor es va desanimar però va seguir investigant la manera de creuar.
Més endavant es troben amb una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Viaje Al Centro De La Tierra
  • Resumen viaje al centro de la tierra
  • Resumen Viaje al centro de la tierra
  • Resumen viaje al centro de la tierra
  • Viaje al centro de la tierra (resumen)
  • resumen viaje al centro de la tierra
  • resumen viaje al centro de la tierra
  • Resumen viaje al centro de la tierra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS