Robin Hood Fue Un H Roe Y Forajido Del Folclore Ingl S Medieval

Páginas: 6 (1350 palabras) Publicado: 9 de junio de 2015

Robin Hood fue un héroe y forajido del folclore inglés medieval. Inspirado por Ghino di Tacco, según la leyenda Robín Hood era un hombre llamado Robín Longstride o Robín de Locksley, quien era de gran corazón y vivía fuera de la ley, escondido en el Bosque de Sherwood y de Barnsdale, cerca de la ciudad de Nottingham. El mejor arquero, defensor de los pobres y oprimidos, luchaba contra elsheriff de Nottingham y el príncipe Juan sin Tierra, que utilizaban la fuerza pública para acaparar ilegítimamente las riquezas de los nobles que se les oponían. En la Inglaterra medieval, todo individuo que se oponía a los edictos reales era forajido.
Argumento de Robín Hood
Robín Hood se va a casar con la bella Mariana Gilewater, hija del barón de Arlongford. Pero la ceremonia es interrumpida por unabanda de soldados del Príncipe Juan irrumpiendo en la capilla y declara a Robín Hood "un hombre fuera de la ley". Este consigue huir con sus fieles amigos y compañeros y se refugia en el bosque de Sherwood, convirtiéndose así en el príncipe de los ladrones.
Mariana, encerrada con su propio padre, se escapa y se reúne con su novio, seguida por el cura-confesor, el Hermano Miguel, que cambiará denombre después por el de "Pequeño Juan"
Mientras tanto, el príncipe Juan se enamora de Mariana, la busca desesperadamente y quema el castillo de su padre. Después de mil aventuras en el bosque, Robin Hood y sus amigos encuentran un caballero desconocido: el Rey Ricardo, que vuelve de la Tierra Santa. Devuelve sus títulos nobiliarios a Robín y a los demás perseguidos y puede, por fin, desposar a suamada.

Treball de la pel·lícula Robin Hood
 ESTRUCTURA:
Introducció o plantejament: El plantejament, des del meu punt de vista, seria des de tot just començar la pel·lícula, és a dir, quan es veu al nostre protagonista Robin Hood a Jerusalem on juntament amb uns altres amics entre els quals destaca Assem, està a punt de ser castigat per robar aliments fins quan es mostra el castell de Locksleyon el pare del protagonista ha estat enganyat i l'han matat les tropes enemigues, com a conseqüència d'aquest fet, el pare (que fins ara era governador) deixa de ser-ho i el tro passar a formar part del bàndol enemic.
Nus: Aquest fragment, és el que engloba la major part de la historia, i és en el que ocorren la major part dels fets que formen aquesta. Els succés que marca l'inici és molt evident ilògic, ja que és el que ens indica el final de la introducció o plantejament, estem parlant doncs de quan maten al pare de Robin Hood al castell de Locksley. Durant tot el nus, ocorren fets molt significatius que marquen el desenvolupament de la pel·lícula, per exemple quan Robin Hood cau a una trampa preparada pels habitants d'un bosc, habitants amb els quals s'uneix per lluitar ambintel·ligència, valori coratge contra el governador o un altre exemple, seria quan Robin i el seu amic lluiten en petites batalles contra els enemics i els roben diners i aliments. El fet que marcaria el final del nus de la pel·lícula, seria quan en un dels constants atacs per part del governador de Nottingham crema tot el poblat del bosc i mata a molta gent. Aquest fet, no desanima ni molt menys alprotagonista i als seus seguidors, sinó que provoca molta mes ira i aquests acaben guanyant la batalla. (Aquest últim fet forma part del desenllaç)
Desenllaç: Aquesta última part, és la més curta ja que els fets que la formen són pocs i ben marcats. El fet que inicia el desenllaç es quan el poblat del bosc format per 6 homes i una dona, ataca al castell de forma predeterminada i molt intel·ligent en forma derevenja pel que abans havia ocorregut. Durant el seu assalt al castell, Robin Hood ataca i lluita personalment contra l'antagonista de la pel·lícula, i finalment i rera una llarga batalla el guanya, netejant d'aquesta manera la forma en la que va morir el seu pare, el qual va ser enganyat i al mateix moment, assassinat. Per últim, cal destacar que al final de la historia, el protagonista es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Robin hood
  • Robin Hood
  • Robin Hood
  • Robin hood
  • ROBIN HOOD
  • Robin Hood
  • ROBIN HOOD
  • robin hood

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS