rock [document en català]

Páginas: 3 (549 palabras) Publicado: 13 de enero de 2014
Joan Jett

La seva vida
Joan Marie Larkin, va néixer el 22 de septembre de 1958 en Filadèlfia, Pennsilvanià, al 1967 es va mudar a Wheaton, Maryland, on va anar a l’educació secundaria.

THERUNAWAYS
Als 17 anys, Joan va formar la banda The Runaways amb Sandy West (Bateria), Micki Steele (que després va ser substituïda) Jackie Fox (Baixista), Lita Ford (Guitarrista) i Cherie Currie. Joantocava la guitarra rítmica. Van gravar 5 LPs i van fer gires per tot Trick, Van Halen o Tom Pretty and the heartbreakers. The Runaways va tenir un especial èxit en Japó però també va ser molt populara Europa, Australia, Canadà i Sudamèrica. No van tenir el mateix èxit en els Estats Units perquè la premsa musical no estava acostumada a que un grup UNICAMENT noies adolescents fessin musica ambserietat. (1975)
Separació de la banda
Cherie Currie va deixar la banda en 1977, es diu que va ser perquè els pares de Cherie van acusar a i altres d’utilitzar tàctiques manipuladores per enfrontar elgrup i abusar verbal i sexualment a Cherie, a més, la seva adició a les drogues va ser un dels motius més potents pel que va deixar la banda. Desprès de deixar la banda, Joan Jett va ser la vocalista.Joan Jett; Solista
A la primavera de 1979, va anar a Anglaterra a fer la seva primera carrera en solitari. Allà va gravar 3 cançons amb The Sex Pistols, Paul Cook i Steve Jones. Quan tornava a LosAngeles, Joan va començar a gravar una pel·lícula basada en The Runaways, titulada “We are All Crazee Now!” la pel·lícula mai va ser editada, però en la realització d’aquesta Joan va coneixer alcompositor i productor Kenny Laguna.
Joan, va crear el seu propi segell discogràfic, anomenat Blackheart Records, amb aquest va firmar el disc Joan Jett, que va gravar en solitari. Amb això també va serla primera intèrpret femenina que creava un segell.
Joan Jett and The blackhearts
Amb l'assistència de Laguna, Jett va formar a The Blackhearts. La banda va ser creada a principis dels 80. The...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La prehistòria (document en Català)
  • documento de prueba, no leer(catalan)
  • Rock català
  • Rock Català
  • El Rock Català
  • Rock català
  • Rock I Societat (Catalán)
  • Poemas en catalan . documentado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS