Ruta Turistica Per Alemania

Páginas: 15 (3664 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2015
Índex

Introducció 2
Dades generals del país 3
Situació 3
Superfície4
Climes 4
Població 4
Principals recursos i activitats econòmiques 4
Tipus d’estat i de govern 5
Bandera5
Renda per càpita 6
Nacions i ètnies 6
Indicadors econòmics 6
Llengua/gües oficials6
Religions 6
Breu història 7
Disseny d’una ruta per aquest país 9
Valoració personal. Aspectes positius i negatius13
Bibliografia 14























INTRODUCCIÓ

He triat aquest país perquè el país que volia fer jo, ja l’havia triat una altre companya de classe. Com que no savia quin país fer, vaig tenir intriga de saber més d’aquest país i vaig decidir triar-lo. Vaig pensar que com que és un país important perla Unió Europea i per el món, seria fàcil trobar informació sobre Alemanya.








































DADES GENERLS DEL PAÍS

Situació:
La República Federal d'Alemanya és un país d'Europa central que forma part de la Unió Europea (UE). Limita al nord amb el Mar del Nord, Dinamarca i el Mar Bàltic; a l'est amb Polònia i la República Txeca; al sud amb Àustria i Suïssa, i a l'oest ambFrança, Luxemburg, Bèlgica i Països Baixos. Alemanya conté una vasta diversitat de paisatges. Muntanyes, boscos, turons, planes, llacs, rius i costes formen aquest gran país.

Estats d’Alemanya

Llacs i rius:
La majoria dels grans rius alemanys són a la zona occidental del territori. El més important és el Rin, que funciona també com a frontera natural amb Suïssa i França abans de desembocar a lacosta dels Països Baixos. Entre els afluents del Rin hi ha el Lahn, el Lippe, el Main, el Mosela, el Neckar i el Ruhr. Altres rius importants són l'Elba, que discorre des de la frontera txeca al sud-est fins al mar del Nord, i el Danubi que, amb els seus afluents el Lech, l'Isar i l'Inn, travessa el sud del territori alemany (Baviera) abans d'entrar en Àustria. El Oder, junt amb el seu afluent, elNeisse, formen la major part de la frontera oriental d'Alemanya amb Polònia. El Llac de Müritz és el més gran del país. Un altre llac destacat és el llac de Constança (Bodensee), que confina també amb Àustria i Suïssa.





Capital: Berlín






Superfície:
Alemanya és el setè país més gran en superfície d'Europa, i el quart de la Unió Europea. El territori d'Alemanya té una superfície total de357.021 km², dels quals 349.223 km² són superfície terrestre i 7.798 són llacs, rius i altres cossos d'aigua.
Alemanya té 325.006 km2 més que Catalunya i 147.525 km2 menys que Espanya.
Climes:
La major part d'Alemanya té un clima temperat; hi predominen els vents humits d'occident. El clima és moderat gràcies al Corrent Nord-atlàntic, l'extensió del nord del Corrent del Golf. Aquest corrent d'aigua...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Alemania turistica
  • Rutas Turisticas
  • Ruta Turistica
  • ruta turistica
  • Ruta Turistica
  • Rutas turisticas
  • rutas turisticas
  • Ruta Turística

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS