Ryydeg

Páginas: 3 (574 palabras) Publicado: 9 de enero de 2013
ACTIVITATS PER REALITZAR A L’ESCOLA

1. L'impacte ambiental o degradació ambiental és el deteriorament del medi ambient mitjançant l'esgotament dels recursos com l'aire, l'aigua i el sòl, ladestrucció dels ecosistemes i l'extinció de la fauna silvestre.

2. El petroli, l’energia eòlica, l’energia hidroelèctrica, l’energia eòlica, l’energia solar, gas natural i l’energia nuclear.3.
Te uns efectes negatius per a la salut per que provoca malalties i enfermetats a les persones. I per al medi ambient també te efectes negatius ja que provoca l’efecte hivernacle i la destruccióde la capa d’ozó.



4. Avantatges que son energies renovables, que no contaminen es a dir que no destrueixen el medi ambient ni fan mal a les persones i per últim que no s’esgoten i elsdesavantatges son que no tenen la mateixa potencia que les energies fòssils i que no estan tan instaurades com les energies convencionals.

5. L'energia solar és l'energia que prové del Sol en oneselectromagnètiques. La utilització d'aquesta energia per a fins humans és renovable ja que l'energia rebuda del Sol no canvia pel fet d'utilitzar-la. I l’energia solar s’utilitza per cuinar per acalefaccions i moltes mes cosses. Les plaques solars son grans transformadores de l’energia solar.

6. El forn solar o cuina solar és un sistema de cocció de menjar basat en la captura dels rajosemesos pel Sol. Com que no utilitzen cap combustible, les organitzacions humanitàries estan promovent el seu ús a escala mundial per ajudar a evitar la desforestació i la desertització.

imatge d’unacuina solar

7. Les idees principals son el escalfament global, l’efecte d’hivernacle i sobretot la contaminació i destrucció del nostre món.

8. Esllavissades, Erosió, Inundacions,Terratrèmols, Vulnerabilitat d’aqüífers, Incendis forestals.

9. La sostenibilitat és un concepte econòmic, social i ecològic complex entorn de les relacions entre les societats i el medi ambient. A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS