Sala Male Cu

Páginas: 2 (267 palabras) Publicado: 3 de octubre de 2012
Fitxa Biogràfica 1

STEPHEN HAWKING















Stephen Hawking va néixer el 8 de gener de 1942, a Oxford. Actualment Stephen Hawking, segueix viutot i que pateix una esclerosi lateral amiotròfica (ELA), però això no li impedeix mantenir la seva alta activitat científica i pública. És comunica amb un sintetitzador deveu ja que al 1985 va patir una traqueotomia.

Nacionalitat: Britànic

Estudis i professió: Va estudiar física, perquè al seva universitat(oxford) no hi haviamatemàtiques. Va investigar sobre cosmologia a la Universitat de Cambidge. Va ser investigador i professor al Col·legi de Gonville i Caius. Posteriorment  Stephen va entrar alDepartament de Matemàtiques Aplicades i Física Teòrica, i des de 1979 ocupa el lloc de Professor titular de la Càtedra Lucasiana de Matemàtiques.

Obres que va realitzar:Stephen Hawking té diferents obres entre elles; “Breu història del temps”, Forats negres, universos bebès i altres assajos”, “L’univers en una closca de nou”, “Brevíssimahistòria del temps” i “El gran disseny”.

Importància en la seva època: Va ser i és un gran científic. Ha treballat amb les lleis bàsiques que governen l’univers. Vainvestigar molt sobre el tema dels forats negres.

Relació amb la nostra matèria (per què hem parlar o és important per nosaltres?): Entre d’altres coses perquè en undiscurs pronunciat durant l’acte de recollida dels premis Príncep d’Astúries, va dir que en una societat democràtica els ciutadans han de tenir uns coneixements bàsics de lesqüestions científiques de manera que puguin prendre decisions informades i no dependre tan sols dels experts. A part de que va ser i segueix sent un gran cíentific.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La sal, buena o mala
  • Mala idea nueva CU
  • Como enfrentar la mala conducta en la sala de clases
  • 6 pasos para salir de los males habitos
  • ¿como obtener sal de mal?
  • Tu cu
  • como ayudar a un alumno aprender cuando todo parece salirle mal ?
  • Malos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS