SAMBORI

Páginas: 4 (995 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2015
Jure venjar-me encara que siga l’última cosa que faja
Hi havia una vegada una jove de 17 anys que vivia amb la seva família en un petit poble anomenat Calef, aquesta jove es deia Marina.Marina erauna noia rossa amb els cabells fins a la cintura formant petites fondes, tenia els ulls blaus-verdosos com el mar, un somriure precios amb perfectes dents, era d'estatura baixa. Era una noiaresponsable, intel·ligent i molt perspicaç.
Marina vivia amb el seu germà Mario ja que els seus pares havien patit un accident i havien mort. El que més estranyava als seus familiars es que en realitat elsseus pares no havien mort per culpa dels accident sino que habien mort per un tir que va recivir el pare que anava conduint i en eixe instant va succedir l’accident, aquest fet l’havien amagat a laMarina i a Mario.
Vivien junts ja que el seu germà tenia 21 anys i era prou gran com per tenir cuidar de Marina. Mario era un jove alt i fort, era castany clar i tenia el pèl curt i sempre el portavaaixecat per davant, els ulls els tenia d'un intens blau, era un noi atent, comprensiu, graciós i alegre.
Un dia Marina ix molt mati cap a l’institut ja que el seu germa eixe dia no podia portar-la,Marina va tenir un presentiment de com si algu la seguira i es va girar de sopte per a corroboraro però es veu que eren imaginacions seves ja que no hi havia ningu al voltant. Va pasar tot el dia en eestrany sentiment d’estar vigilada i quan va arribar a casa a les deu de la nit i no va veure a Mario va saber que alguna cosa extranya havia pasat ja que el seu germa sempre tornava a les sis de lavesprada i si tornava tart avisava, va tindre l’impuls de agafar el seu movil i asabentar-se de que tenia tres cridaes perdudes d’un telefon molt llarg que suposava que era del hospital i el seu impuls vaser de tocar. Iefectivament era del hospital, una dona li digué que el seu germa estava allí a causa d’un accident que havia patit amb la moto.
Ella quan va arribar al hospital va directa a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sambori
  • Sambori
  • Cuento Concurso Sambori

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS