Sdfsadf

Páginas: 3 (672 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2013
Activitats – El programari lliure
La Viquipèdia: l'enciclopèdia lliure en català

2. Utilitza l'enciclopèdia lliure per cercar informació relacionada amb el tema de la MUD, per exemple:
· Què ésel programari lliure?
Segons la Viquipèdia, el programari lliure és el programari[->0] que pot ser usat, estudiat i modificat sense restriccions, i que pot ser copiat i redistribuït bé en una versiómodificada o sense modificar sense cap restricció, o bé amb unes restriccions mínimes per garantir que els futurs destinataris també tindran aquests drets.
· Qui és en Richard Stallman?
Segons laViquipèdia, Richard Stallman és un conegut activista del programari lliure.
Les seves obres més importants com a programador inclouen l'editor de text Emacs, el compilador GCC i el depurador GDB, sotael Projecte GNU. Però la seva influència és major en un marc moral, polític i legal pel moviment del programari lliure, com una alternativa al desenvolupament i distribució del programari privatiu.També és l'inventor del concepte Copyleft (tot i que no és ell qui li va posar nom), un mètode per llicenciar el programari perquè sigui sempre de lliure ús i modificació.
· Què vol dir GNU?
Segons laViquipèdia, GNU és un acrònim recursiu de l'anglès "GNU's Not Unix" ("GNU no és Unix"). Va ser iniciat per Richard Stallman amb l'objectiu de crear un sistema operatiu lliure: el sistema GNU.
Què etsembla? Pot ser una bona opció com a font d'informació? Recorda que la Viquipèdia[->1] té versions en molts idiomes, i que, per tant, et pot resultar molt útil per a les activitats que fas al'institut.
A mi em sembla un recolzament per als internautes molt interessant. S’ha d’admetre, però, que, com que la informació de les pàgines és introduïda i modificada pels mateixos usuaris, no sempre potser fiable del tot. A banda d’això, crec que és una gran creació que ens pot ajudar molt al llarg de la vida, i el fet que sigui gratuïta i modificable la fa encara més a menes.

Creative...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sdfsadf
  • sdfsadf
  • Sdfsadfa
  • sdfsadf
  • sdfsadf
  • sdfsadf
  • sdfsadf
  • <sdfsadf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS