sdxas

Páginas: 2 (427 palabras) Publicado: 19 de enero de 2015
RESUM-ARGUMENT

Sara acavava de complir setze anys, i desde eixe moment comença a sentir de vegades un pesigolleig a la pantxa. Un dia va quedar en son pare per a parlar. Aquest li va contar queen la seua família hi havia un gen de més que era hereditari i que lis feia viatjar al passat. Al principi ella no ho va creure, però un dia a la platja amb les seues amigues Inma i Paula quan vananar a veure els seus amics els socorristes, li va pegar un pessigolleig una altra vegada, però la diferència esta vegada era que de repent tot es va fer blanca i va aparaixer nueta a la platja.
Desdeeixe moment es va començar a plantejar el tema dels viatjes. Va parlar en son pare sobre el que li estava passant i ell li va donar informació i un quadern de la seua iaia on estaven escrites lesdades dels viatjes al passat. Ella tenia el mateix punt d'apareixer que la seva iaia en l'església.
Ella acava fense amiga del pare Emili el qual li obria l'església per a que poguera fer els viatges.Per culpa dels viatges va tondre problemes amb Alex, que era un dels seus amics socorristes en qui estava ixinti , perquè com que ell no savia res desl seus viatges, ella tenia que inventar-seexcuses per a anar-se'n a fer els seus viatges.
Mentre que en el passat era més difícil perquè no coneixia a ningú i no tenia a ningú que l'ajudara fins que un dia va trobar a la seua iaia. Abans deaplegar a trobar-la va ser raptada per els pirates i el agutzil volia maltractar-la abusar de ella però Rosa i Violeta li van ajudar.
Sara un dia va decidir contar-li-ho tot a Alex ja que la seuarelació anava empijorant. Quan s'ho va contar,Alex no s'ho va creure, aleshores ella li va ensenyar la cripta de l'església on feia els viatges al passat i ell mateix va veure com Sara desapareixía. Jaque ho va comprovar amb els seus propis ulls va decidir creure a Sara.
Finalment a la sènia, Alex li dona una sorpresa a Sara i acven besant-se.

PERSONATGES
PERSONATGES PRINCIPALS: Sara, Alex....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS