Senderos De Gloria

Páginas: 4 (954 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2013
SENDEROS DE GLORIA
1. Fes un breu resum de l’argument del film.
Senderos de Gloria és una pel·lícula ones reflecteix la vida d’una trinxera francesa durant la Primera Guerra Mundial al mateixtemps que la crueltat i la ferocitat de la guerra. Esta ambientada en l’atac a la Colina de las Hormigas, que el General francès Miró ordena al Coronel Dax.
Al principi, el coronel s’intenta negar,però després d’una conversa amb el General, el Coronel acaba acceptant. Si el Coronel no aconsegueix la Colina de las Hormigas, serà destituït del seu càrrec.
Una patrulla de tres soldats van ainvestigar la situació, i veuen que és impossible prendre la colina. Són conscients de que la majoria morirà.
El primer en sortir cap a la colina és el coronel Dax, seguit dels soldats, que van caient poc apoc. El general Miró observa l’escena des de la seva còmoda situació, i dóna l’orde de disparar als seus soldats perquè s’espavilin, però l’oficial s’hi nega.
Finalment, els soldats tornen a latrinchera al veure que no poden avançar. El general Miró té un desig de venjança personal i convoca un Consell de Guerra per altra traïció i covardia sobre tres soldats. Durant d’aquest Consell deGuerra, el coronel Dax no pot utilitzar arguments per defensar als seus soldats i, aquests, són condemnats a mort.
El coronel Dax intenta salvar als seus condemnats, i visita al General Staff perquècanviï la sentència. L’argumentació del coronel Dax es basa en que si s’han de castigar tots els actes incorrectes s’hauria de revisar al general Miró, ja que va cometre una gravíssima falta ordenant adisparar contra els seus homes. El General Staff reconeix aquest error, però afirma la necessitat de condemnar als tres soldats per donar exemple a tots.
Finalment, el General Staff ordena obrir unainvestigació sobre el General Miró i el destitueix, donant-li al coronel Dax aquest càrrec. Però tot i això, el coronel s’hi nega i fa una dura crítica a tot el sistema militar.
2. Situa la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • Senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • Senderos de gloria
  • Senderos de Gloria
  • Senderos de gloria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS