seuenigga

Páginas: 2 (283 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
a pelicula té relació amb eltema (el mercat de treball, ocupació i classes socials), ja que el protagonista és un diplomàtic que pertany a una classe social alta quecontrasta amb la població de kenya que en la seva majoria pertany a una classe social baixa i que té una qualitat de vida laboral molt dolenta amb unes condicions detreball pèssima i la formació és pràcticament.
amb el tema 3 (el treball en l'era de la globalització), observem com una empresa famaceutica britànica experimentaseus fàrmacs amb persones del tercer món, en aquest cas, Kenya.
una altra relació amb la pel·lícula la trobem en el tema 6 (la funció estatal de les relacionslaborals), on el diplomàtic lluita per mantenir el benestar social a Kenya.

2. conclusió i aportació personal.

És una crítica cap a les empreses dels païsosdesenvolupats que s'aprofiten de la tràgica situació que pateix la població us països subdesenvolupats.

(la meva opinió)

El primer que m'ha cridat l'atenció és lapel·lícula en si, que no té gairebé res a veure amb el títol. encara que al protagonista de la mateixa li agradi regar les seves plantes. el final és molt tràgic, ja que elsprotagonistes moren encara lluitant per una bona causa; és commovedor veure que hi hagi gent que visqui tan malament en altres països. en fi, m'ha agradat molt elmissatge que ens transmeten.

(Opinió de Patricia Moraleda García)

és una pel·lícula en la qual es mostra la visió lluitadora en la qual una sola persona fa algunacosa per la resta sense rebre res aa canvi i posant el perill la seva pròpia vida. m'hagués agradat més si almenys un dels protagonistes hagués aconseguit sobreviure.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS