sfggfdhf

Páginas: 2 (252 palabras) Publicado: 2 de abril de 2014
Ben volgut senyor director:
Sóc Marta Pizarro Cabello del curs 2n de Batxillerat B social i escric aquest comunicat a vostè per reclamar aquè s'hem modifiqui la nota de l'assignatura de Literatura Castellana donada per la professora Rosario, ja que la mitjana del meu segontrimestre és de 4,765 i supera el 4,5, segons el qual es pot arrodonir cap al número següent i, per tant, és un aprovat.
Per un altre bandavoldria recalcar que hi ha hagut una alumne que en el trimestre anterior va ser aprovada amb un 4,5, i si el batxillerat és el mateix per tothomtambé voldria que ho fos per mi. A més, respecte a les meves perspectives de futur, jo no faré selectivitat de literatura castellana i voldriaque això vostè ho tingués en compte.
Aquest curs he intentar donar molt de mi per no decebre als meus pares i poder guardar matrícula per elgrau superior que realment vull fer, ho he passat molt malament per poder aprovar la seva assignatura, ja que hi ha molta matèria i sempre buscala perfecció i que em suspengui em sembla injust, ja que no té el meu esforç en consideració i no pot pujar-me 3 dècimes de la nota, quan aaltre alumne va pujar-li 5.
Espero que ho tingui en consideració i pugui ajudar-me, només vull tenir un futur per davant i poder aconseguirpassar el batxillerat i fer el que realment vull per el meu futur.

Gràcies per el seu temps.



Marta Pizarro Cabello
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS