shshfsh

Páginas: 21 (5142 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2014
Va ser l'última recepció de lady Windermere abans de la Pasqua , i Bentinck House va ser encara més ple del que és habitual . Sis ministres del gabinet havien arribat des Levee l'altaveu a les seves estrelles i els ribands , totes les dones boniques portaven els seus vestits més elegants , i al final de la galeria de pintures estaven la princesa Sofia de Carlsruhe , una senyora Tàrtar d'aspectepesat , amb minúscula ulls negres i maragdes meravelloses, parlar mal francès a la part superior de la seva veu , i rient sense moderació en tot el que se li va dir . Sens dubte va ser una meravellosa barreja de gent . Paresas Gorgeous conversar afablement als radicals violents , els predicadors populars van fregar vessants amb escèptics eminents , un grup perfecte dels bisbes va mantenir desprésd'una stout prima donna de quart en quart , a l'escala de peu diversos Acadèmics Reales, disfressats d'artistes , i va ser va dir que en un moment el cenacle va ser absolutament abarrotada amb els genis . De fet , va ser una de les millors nits de Lady Windermere , i la princesa es va quedar fins a les onze gairebé i mitja.
Tan aviat com ella s'havia anat , Lady Windermere va tornar a la galeriade pintures, on un economista polític célebre explicava solemnement la teoria científica de la música a un virtuós indignats d'Hongria , i va començar a parlar amb la duquessa de Paisley . Semblava meravellosament bella amb el seu gran coll d'ivori , la seva gran blau forget -em- not ulls , i les seves pesades bobines de cabell daurat . O pur eren - no aquest color palla pàl · lid que usurpal'actualitat el nom de gràcia d'or , però l'or com a tal es teixeix en els raigs de sol o amagat en estranya ambre ; i van donar al seu rostre una mica de la trama d'un sant , amb no poc de la fascinació d'un pecador . Era un curiós cas psicològic . D'hora en la vida que havia descobert la important veritat que res s'assembla tant a la innocència com una indiscreció ; i per una sèrie d'aventurestemeràries , la meitat d'ells bastant inofensiu , que havia adquirit tots els privilegis d'una personalitat . Tenia més d'una vegada va canviar el seu marit ; de fet , Debrett l'acredita amb tres matrimonis ; però com mai havia canviat el seu amant , el món havia fa molt temps va deixar de parlar sobre la seva escàndol . Ella era ara quaranta anys d'edat , sense fills , i amb aquesta passió desmesuradapel plaer que és el secret de romandre jove .
Tot d'una va mirar ansiosament per tota l'habitació , i va dir , amb la seva clara veu de contralt , " On és el meu quiromàntic ?
" Tu què , Gladys ? Exclamar la duquessa , donant un inici involuntari .
'El meu quiromàntic , duquessa ; No puc viure sense ell en l'actualitat . "
' Estimada Gladys ! vostè sempre tan original -va murmurar la duquessa ,intentant recordar el que realment era un quiromàntic , i esperant que no era el mateix que un cheiropodist .
"Ell ve a veure la meva mà dues vegades per setmana amb regularitat -va continuar lady Windermere ' , i és més interessant sobre ell . '
' Déu meu ! ' Va dir la duquessa a si mateixa : ' ell és una mena de cheiropodist després de tot . Quina terrible . Espero que sigui un estranger enqualsevol cas . No seria tan dolent , llavors . '
"Jo certament ho he de presentar a vostès . '
' ! Presentar - va exclamar la duquessa ; ' Que no et refereixes en dir que ell és aquí ? ' , I ella va començar a mirar al voltant per a un petit ventilador de carei i un xal de puntes molt esparracat , per tal d'estar a punt per jugar en qualsevol moment .
-És clar que aquí ; No se m'acudiria donaruna festa sense ell . Ell em diu que tinc una mà psíquic pur , i que si el meu polze havia estat poc menys curt , que hauria d'haver estat un pessimista confirmat, i ha entrat en un convent » .
' Oh , ja veig -va dir la duquessa , sentint-se molt alleujat ; ' Li diu a la fortuna , no? '
' I les desgràcies també -va contestar lady Windermere , "qualsevol quantitat d'ells . L'any que ve , per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS