Si quan et donen per mort

Páginas: 3 (686 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2013
1. La novel·la de Llort es pot considerar novel·la negra perquè el protagonista es, com diu al text, un personatge cínic i desencantat que habitualment està sense feina, no té ni un euro a labutxaca i ha de fer front ell sol, no només al criminal, sinó, també a un poder establert generalment corrupte. Encara que a mi no em sembla que sigui una novel·la negra pura, perquè com la defineixen perinternet es diu que la novel·la negra és "el simple art de matar". Encara que estic d'acord amb això de que els protagonistes son individus derrotats i en decadència en busca de la veritat, i en aixòcoincideix amb l'Agustí.


2. Quan es un adolescent, te una relació molt bona amb la seva germana i amb la seva mare, perquè se les estima moltíssim i les té molt apreci. En canvi, la relació amb elseu pare es una mica de conflicte, però el seu pare ho fa per tenir-li mà dura i que el seu fill no "se li pugi a les barbes" com es diu col·loquialment. En canvi el seu germà, el vacil·laconstantment per el simple fet de empipar-lo i de veure'l rabiar. Quan torna, la seva germana esta molt enfadada amb ell i en canvi, el seu pare li està molt agraït de que hagi tornat i li demana perdó pel queva fer. El seu germà de que hagi tornat i li demana perdó pel que va fer. El seu germà ha madurat sense ell i també esta molest pel que va fer. L'única que més o menys continua igual, es la seva mare,que se l'estima igual que abans.


3. El que a mi més m'ha agradat perquè agafava la meva intriga era el tema de que mentre narrava el que passava en la actualitat fent flashforwards amb el que liva passar al passat del que parlen en la actualitat (com per exemple el cas de la cocaïna, de la cicatriu...)


4. El final del llibre no m'ha agradat perquè no me l'esperava, ni el tenia com apossibilitat. Jo L'entès, com que ja no es ningú. No es ningú perquè es va poder crear una nova identitat quasi sense problemes i que ara podria tornar a fer-ho , amb una identitat nova. Pot ser es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • SI, PERO
  • Pero No Et Tinc
  • SI CREUS EN MI ET SORPRENDRÉ
  • aprender si pero ¿como?
  • Contadores Si ¿Pero Cuales?
  • Aprender Si Pero Como
  • Pero Si Ni Siquiera Se Lo Han Leido
  • pero si hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS