Silicon Valley

Páginas: 4 (828 palabras) Publicado: 21 de enero de 2014
1. Quina data es va inaugurar i quins van ser els responsables de crear-lo?

La creació de Silicon Valley va ser possible gràcies a William Shockley i Frederick Terman.

Frederick Terman vaser un professor de la universitat d’Stanford, que va considerar que la zona de terra prop de la universitat seria ideal pel desenvolupament immobiliari i va convèncer als seus estudiants perquè allàprovenint-los de capital. Un dels estudiants de més renom que va accedir a aquesta proposta va ser Hewlett-Packard, que crear una de les primeres marques tecnològiques que no estaven relacionades ambla NASA o amb la Marina dels Estats Units.

Això només va ser el principi, al 1951 van arribar empreses disposades a instal·lar-se allà, es apartir d’aquí que es pot considerar a Silicon Valley unparc tecnológic.

William Shockley, va crear una empresa per acabar el seu projecte d’un nou díode, però degut a la seva actitud amb els seus treballadors, com fer passar a cadascun per un detectorde mentides, anunciar els seus sous en public, etc, els seus treballadors el van deixar i van crear la seva pròpia empresa. Aquesta situació es va repetir molt durant el 1957, i Silicon Valley era ellloc perfecte per allotjar les noves empreses causades per aquest fenomen.

I va ser degut a William Shockley que avui dia sigui un parc de tipus tecnològic, ja que gràcies a ell, tota la zona eraplena d’empreses dedicades a la fabricació de semiconductors, això va provocar la creació de moltes empreses tecnològiques a Silicon Valley, ja que les empreses de semiconductors podien abastir aaquestes empreses prop de la seva seu.

2. On esta situat? A quina comunitat autònoma/país? Proper a quina ciutat? Com es la localització pel que fa a les infraestructures de transports a les universitatsi altres institucions dedicades a la investigació?

Silicon Valley està situat a la regió sud de l'àrea de la Badia de San Francisco, al nord de Califòrnia, als Estats Units.

Està situat entre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Silicon Valley
  • Silicon valley
  • silicon valley
  • silicon valley
  • silicon valley
  • silicon valley
  • Silicon Valley
  • Silicon valley

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS