skdfjsdfjsalkjf

Páginas: 2 (459 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014
INFRAESTRUCTURES INEFICIENTS:

La societat actual no és conscient que els diners són un bé escàs en aquest país, no som conscients que Espanya és un país pobre, que el que es gasta en gransprojectes com l'AVE o en els aeroports, surt de les nostres pensions, de les retallades en la Seguretat social, dels impostos que destrueixen la nostre competitivitat (via inflació) i que s'emporten elsnostres sous en un espiral descendent, i en resum a costa de tot allò que millora les condicions de vida de la població.

Al llarg dels anys Espanya ha construït un immens forat negre de malbaratamenten el que s'han convertit les infraestructures.
L'any 1999, el Gobern de Jose Mª Aznar va presenta el Pla d'Infraestructures 2000-2007 on es van planificar la construcció de 7200 Km de línies d'altavelocitat amb l'objectiu d'unir totes les capitals de província i totes les grans ciutats amb Madrid, aquest va ser l'inici per l'immens malbaratament en el que estem immersos actualment.

Espanyaés el segon país del mon en longitud de línies d'alta velocitat, només superada per la Xina, país molt poblat, i és que Espanya té una xarxa amb una extensió en ús i construcció molt superior a les delJapó, França i Alemanya, tots ells països amb una renta per-càpita i una població molt més gran que la espanyola.

A hores d'ara s'han construït i es segueixen construint línies tant imprescindiblescom la de Saragossa-Teruel, la Cáceres-Badajoz o la de Alcazar de San Juan- Jaén.
Fa poc el Ministeri de Foment van tancar el primer servei d'AVE per deficitari, es tractava de la línia directaToledo-Cuenca-Albacete, per ser molt deficitària al només portar de mitjana uns 9 passatgers per dia. Aquesta línia, segons el Ministeri de Foment, tenia unes pèrdues de 18000 euros per dia i la sevaconstrucció va costar la “minúcia” de 3500 milions d'euros.
En realitat no és només aquesta línia la deficitària sinó que totes les línies d'AVE d'Espanya ho són, des de la de Madrit-Barcelona fins a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS