slslsls

Páginas: 3 (604 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2014
la societat.

Creacionisme és una creença religiosa o científica segons la qual l'univers i totes les coses han estat originats per un acte creador. El creacionisme era acceptat no solament finsal segle XIX, sinó que és acceptat actualment.És una concepció pueril que imagina Déu fent de terrissaire en la creació dels vivents. Per extensió, s’aplica a les opinions filosòfiques o religioses quedefensen una explicació de l’origen del món basada en un o més actes de creació d’un Déu personal i, per tant, als moviments pseudocientífics que militen contra el fet evolutiu. Per als movimentscreacionistes, els continguts educatius d’escoles i Universitats sobre biologia evolutiva, s’han de substituir per les seves creences (o, almenys, contrarestar-les) i oferir la possibilitat de creaciód’éssers vius per part d’un ésser intel·ligent diví a partir del denominat disseny intel·ligent, entès com a proposta científica legítima.

3.Carlos Linneo también conocido después de su ennoblecimientocomo Carl von Linné; Råshult, Suecia, 23 de mayo de 1707 – Upsala, Suecia, 10 de enero de 1778), fue un científico, naturalista, botánico y zoólogo sueco que estableció los fundamentos para elesquema moderno de la nomenclatura binomial. Se le considera el fundador de la moderna taxonomía, y también se le reconoce como uno de los padres de la ecología.
A més de la diferenciació entre teistes ideistes es poden seguir altres criteris d'ordenació de les diverses creences relacionades amb el creacionisme, les quals responen a dos esquemes bàsics:
El creacionisme de la Terra jove defensa lainterpretació literal de la Bíblia i considera que la Terra no té, segons el Calendari d'Ussher-Lightfoot més de 6.000 anys d'existència. Entre els adeptes dels creacionistes de la Terra jove hiha tres grups: els que defensen que Déu va dirigir l'evolució durant un període curt, els que rebutgen totalment l'evolució dels éssers vius i els que neguen l'evolució humana, però accepten...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS