sociedad postmoderna

Páginas: 4 (885 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013
MONTSE LOPEZ BADESA


Prova d’avaluació continuada 2. Béns i serveis postmoderns


Per poder entendre bé els conceptes, a continuació explicarem algunes de les característiques del màrquetingpostmodern a través d’alguns exemples.
La primera característica del post modernisme és la fragmentació, que al·ludeix a la progressiva divisió de les experiències vitals de les persones en lasocietat occidental. Penso que un exemple d’aquesta característica podria ser una pàgina d’ Internet inventada fa uns anys on apareixien moltes imatges i cada una d’elles era el logotip d’una empresadiferent. Aquesta pàgina oferia el servei de poder publicar el seu producte o servei juntament amb moltes empreses del sector, o inclús d’altres sectors. D’aquesta manera el “consumidor” que accedia aaquella web es trobava amb milers de productes per escollir, encara que realment li resultava molt complicat separar-los. Aquesta pàgina es va crear al 2006 i va ser fundada per Alex Tew i es deia“Million Dollar Homepage”. Hem de dir també, que amb la fragmentació el que es vol és que el consumidor aconsegueixi trobar el seu Jo ideal, i aquest només el podrà trobar davant d’una gran oferta deproductes. En el cas esmentat, dins d’aquesta pàgina web, el consumidor podia trobar milers de productes a escollir i per tant podia cobrir les “necessitats” cada un dels seus rols.
La segona característicadel màrqueting post modernista és la desdiferenciació, basada en la progressiva eliminació de barreres que es produeixen e la societat postmoderna. D’aquesta manera fem desaparèixer les fronterestradicionals entre les comunicacions de màrqueting, el contingut informatiu i d’entreteniment dels mitjans de comunicació, l’art i la cultura. Un exemple el trobem en les Olimpíades de Barcelona, l’any1992 on vam poder gaudir de la cançó “Barcelona” interpretada per Montserrat Caballé (cantant d’òpera - soprano) i Freddie Mercury (cantant de rock). Com podem veure els dos estils musicals eren...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sociedad postmoderna
  • Ciencia y Sociedad Antiguedad-Postmodernidad
  • El Joven En La Sociedad Postmoderna
  • Caracteristicas De La Sociedad POSTMODeRNA
  • Postmodernidad, narcisismo y sociedad
  • Caracteristicas de la sociedad postmoderna
  • Caracteristicas De La Sociedad Postmoderna
  • Postmodernidad Narcisismo y Sociedad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS