stiven

Páginas: 2 (310 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
Anunci "HEINEKEN"

Aquest anunci vist pels consumidors per primera vegada mes o menys al 2010 amb una durada de 30" on ens mostra el producte de manera molt ràpida ivistosa, aquest tipus de producte és de gran consum ja que ha estat comercialitzat per gairebé tot el món, i també la majoria el consumeix amb molta freqüència.

Elpreu és baix per poder accedir a tots els consumidors, poden ser tan homes com a dones, es recomanable no consumir als menors de 18 anys perquè la llei prohibeix lavenda, ja que es un producte alcohòlic. el preu va dels 1,5 € als 2€.

Poden dir que l’entorn de l’anunci esta situat en una casa on estan donant un festa amb gentjove entre els 25-30, on aquesta gent tenen molts diners, ja que, ho poden veure en el tipus de roba que porten, i també ho podem veure en la casa, perquè aquesta casano és com la de la Majoria de la gent, sinó de gent bastant adinerada, on tenen
molts productes cars i de marques.

En l'anunci s'observa com la propietària de la casaens mostra orgullosa el seu gran vestidor en el propi dormitori, la qual cosa causa una gran impressió a les seves amigues i criden al veure-ho (utilitzant el tòpic del'atracció de les dones per la roba). A continuació, se senten els crits dels homes que criden al veure el magatzem de cervesa a manera d'aparador, amb una temperaturadesitjable per a la cervesa, els homes es posen histèrics i fins i tot ploren.

El tipus de missatge que en dona és que ens fa donant-nos a entendre que la cervesaHeineken estimula els homes fora del normal. Ens mostra una clara comparativa entre els dos sexes, guanyant els homes emotivitat i deixant per sobre la marca de la cervesa.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • stiven
  • stiven
  • stiven
  • Stiven morales
  • Stive Jobs
  • stive
  • stiven
  • stiven

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS