Subscripció

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (619 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 18 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
El que cal fer per aconseguir saber quina és la Font d’informa ció dels alumnes
El País Valencià és un país d'Europa i de la Mediterrània situat a l'est de la Península Ibèrica. Hui dia és unacomunitat autònoma d'Espanya amb el nom oficial de Comunitat Valenciana, i és reconegut com a nacionalitat en el seu Estatut d'Autonomia. S'estén entre el riu Sénia a

En finances, un bo d'alt rendimento bo porqueria[1] (en anglès: high-yield debt, o junk bond, non-investment-grade bond, speculative-grade bond) és un bo que ha estat degradat per les agències d'avaluació de crèdit al graud'especulatiu —subprime—, és a dir, per sota del grau d'inversió —investment grade o prime—, grau que es correspon als següents nivells:
* inferior a Baa3 per Moody's
* inferior a BBB- per Standard &Poor's i Fitch Ratings

ne
Al segle I dC, diferents cultures es repartien el litoral nord peruà, totes hereves de les cultures Chavín i Cupisnique, les més destacables van ser:
* els Vicús alnord, prop de la frontera equatoriana
* els Salinars, situats principalment a la vall del riu Moche
* els Virú, establerts a la vall del mateix nom, a alguns quilòmetres al sud dels Salinars.La cultura Moche apareix com una unificació d'aquestes diferents cultures : primer de tot, dos focus diferents semblen emergir de manera gairebé simultània, a les rodalies de l'any 100 : Moche iSipán.
[modifica] Moche

t d'aquests dos centres implica ja un bon control del territori i per tant una organització militar elaborada de part dels Moches.
[modifica] Conquestes militars
La majoria deles conquestes militars Moches tenen lloc durant els segles III i IV. Les fronteres es van eixamplar al llarg de la costa : al sud, estenent-se a les valls del Chicama i de Huarmey, i al nord fins aPiura, envaint àmpliament el territori Vicús, assimilant aquest poble de mica en mica de les conquestes. Al seu apogeu, els moches controlen un territori essencialment costaner estenent-se sobre...
tracking img