Subscripció

Páginas: 3 (619 palabras) Publicado: 18 de enero de 2012
El que cal fer per aconseguir saber quina és la Font d’informa ció dels alumnes
El País Valencià és un país d'Europa i de la Mediterrània situat a l'est de la Península Ibèrica. Hui dia és unacomunitat autònoma d'Espanya amb el nom oficial de Comunitat Valenciana, i és reconegut com a nacionalitat en el seu Estatut d'Autonomia. S'estén entre el riu Sénia a

En finances, un bo d'alt rendimento bo porqueria[1] (en anglès: high-yield debt, o junk bond, non-investment-grade bond, speculative-grade bond) és un bo que ha estat degradat per les agències d'avaluació de crèdit al graud'especulatiu —subprime—, és a dir, per sota del grau d'inversió —investment grade o prime—, grau que es correspon als següents nivells:
* inferior a Baa3 per Moody's
* inferior a BBB- per Standard &Poor's i Fitch Ratings

ne
Al segle I dC, diferents cultures es repartien el litoral nord peruà, totes hereves de les cultures Chavín i Cupisnique, les més destacables van ser:
* els Vicús alnord, prop de la frontera equatoriana
* els Salinars, situats principalment a la vall del riu Moche
* els Virú, establerts a la vall del mateix nom, a alguns quilòmetres al sud dels Salinars.La cultura Moche apareix com una unificació d'aquestes diferents cultures : primer de tot, dos focus diferents semblen emergir de manera gairebé simultània, a les rodalies de l'any 100 : Moche iSipán.
[modifica] Moche

t d'aquests dos centres implica ja un bon control del territori i per tant una organització militar elaborada de part dels Moches.
[modifica] Conquestes militars
La majoria deles conquestes militars Moches tenen lloc durant els segles III i IV. Les fronteres es van eixamplar al llarg de la costa : al sud, estenent-se a les valls del Chicama i de Huarmey, i al nord fins aPiura, envaint àmpliament el territori Vicús, assimilant aquest poble de mica en mica de les conquestes. Al seu apogeu, els moches controlen un territori essencialment costaner estenent-se sobre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Subscripció Batxillerato
  • Subscripci N P Blica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS