Take Home Exam

Páginas: 5 (1145 palabras) Publicado: 8 de enero de 2015
THE 3
PREGUNTA 1
Des de fa un llarg període que la idea de la igualtat de gènere i de la obtenció dels mateixos drets per part de les dones respecte els homes agafat forta importància al interior de la nostra societat actual, on ha tingut un gran impacte , s’ha anat fent gran amb el temps i les persones l’han acceptat. Aquests fets, jo crec que comporten una millora familiar, ja que en totsels aspectes de la família podran veure-ho desde el punt de vista de la dona i del home. També crec que en societats industrials, anys enrere, aquest fet de que la dona es busqués la seva pròpia llibertat podria semblar que hi hagués una entre ella i el seu marit.
Encara avui continua havent situacions desfavorables per les dones i que la pròpia societat no hauria de permetre. Un nombre de dones”petit percentatge “, encara depenen dels seus marits, mentre que d’altres inclús poden arribar a cobrar sous majors que companys de feina del sexe masculí. Tot i això ha tingut una millora molt gran en els darrers anys aquest tema i cada dia va a més, hi ha menys desigualtat de sexes.
Sobre el tema de les societats, hem pogut veure un gran canvi al llarg dels anys al passar del que dèiem lasocietat industrial a avui en dia que n’anomenem la societat de la informació ; la societat industrial era aquella societat encara trobàvem a la dona discriminada en termes laborals, econòmics o familiars i que sempre veiem el pare treballador que portava els diners a la casa mentre que la dona es quedava a casa fent les feines domèstiques. En aquesta societat no havia l’opció a entrar en discussionssobre possibles decisions de qualsevol tema , perquè les normes s’imposaven . Tot i que amb el temps la societat ha anat canviant fins el punt que ara mateix tenim la societat de la informació, la societat on tota la família participen de la mateixa manera. Abans de prendre una decisió es comenta entre els familiars , homes i dones. Aquest es el gran pas que s’ha vist en el pas del temps en lamajoria de les societats.

PREGUNTA 2
Canadá : Es un país demòcrata on tots els ciutadans del país poden participar en les eleccions i tenen el dret a votar , és a dir el poder el tenen tots els membres del país. És un país en el qual la democràcia és una forma de convivència social en la qual tots els seus habitants són lliure i iguals davant la llei i les relacions socials . Tractem d’unademocràcia directa ja que els membres del país són ells directament qui trien , no decideix unes persones de un nivell per damunt com a representació. Sobre la religió és un país on la majoria de la gent son cristians”una gran part catòlics”, seguit pel cristianisme , l’islam i el judaisme ; tot i que un 17% mes o menys van declarar que no tenien cap afiliació religiosa. És un país on hi ha monarquiaparlamentària el qual el rei o monarca exerceix la funció de cap d’estat sota el control del poder legislatiu i del poder executiu .
Corea del sur : És un país demòcrata igual que Canadá tots els ciutadans tenen el dret a participar en les eleccions . Sobre la religió sabem que molts habitants no tenen cap preferència religiosa ; dels altres la majoria son cristians’19%’ o budistes’23%’ , tambéexisteix la religiosa islàmica , jeungisme , daesunisme , ceondoísme i budisme won. I també sabem que es un país amb república presidencialista , una vegada feta la República , la constitució estableix una divisió de poders entre el poder legislatiu , el poder executiu , poder judicial i el Jefe de l’estat .
França : És una república democràtica ; és l’estat Europeu més antic en la seva constituciócom a tal. El poder executiu es divideix en dos , el president de la república que es el cap d’estat elegit per sufragi universal i per un mandat de cinc anys ; i el govern , encapçalat pel primer ministre i que es designat pel president . Respecte a la religió França es un estat laic i es un dret constitucional la llibertat religiosa , vigent des de 1905.
PREGUNTA 4
La principal aportació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mana 404 examen take home
  • One Direction: Take Me Home
  • Take Me Home
  • Take Me Home
  • Take Me Home
  • Take Home 2 Curs TS 2014 15
  • One directon take me home
  • Take Me Home

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS