Tales 1 traducido

Páginas: 6 (1293 palabras) Publicado: 10 de abril de 2014
Al matí següent , Williams encara estava preocupat . Ell no podia oblidar els seus somnis . Williams treballava en un banc . Ell va ser al banc i els va explicar als seus col · legues el son
" No siguis ridícul . Ningú planeja matar el primer ministre de Bretanya " va dir un col · lega " res semblant ha passat abans, no et preocupis pels teus somnis "
" Spencer Perceval no et creurà " va dirun altre "Ell pensarà que estàs boig si li comptes pel que estàs preocupat sobre ell" .
Williams va escoltar la seva dona i als seus col · legues . Ell estava a Cornwall i no va fer res a prop dels seus somnis .
En la nit del 10 de maig , exactament una setmana després que Williams tingués els seus somnis Spencer Perceval també va tenir un somni . Va somiar que era a la casa de Commons , caminanta través del vestíbul quan un home amb un abric negre amb botons d'or va córrer fins que va estar enfront d'ell , va agafar una pistola de la seva butxaca i li va disparar
Al matí següent , en l'esmorzar , Perceval va parlar amb la seva dona del seu somni .
" Potser el teu somni significa alguna cosa " va dir ella "potser una cosa dolenta passarà, estic preocupada , si us plau , no tanquesavui a la casa d' Commons " .
"Jo he de fer la meva feina . Hi ha un debat important aquesta tarda a la casa de Commons i sóc un participant en ell "va respondre Perceval .
"Papa , jo també estic aterrit " va cridar el seu fill gran " teva vida podria estar en perill" .
"Si us plau , queda't a casa pare " va afegir el seu fill petit
"Esteu sent ridículs " va dir Perceval " Ningú vol disparar- ,és només un somni ! No podeu creure en els somnis ! "Ell es va posar l'abric blau i va anar a la casa de Commons . Perceval no ho sap , però està cometent l'error més gran de la seva vida .
A les cinc d'aquesta tarda , Spencer Perceval va sortir d'una de les habitacions de la casa de Commons i va ser dins del vestíbul . Hi havia molta gent al vestíbul i ell no va veure l'home alt amb l'abric negrede botons d'or . L'home estava esperant darrera la porta i veient acuradament a Perceval . El seu nom era John Bellingham . Tot d'una Bellingham va córrer fins al primer ministre, va agafar una pistola de la seva butxaca , va apuntar al cor del primer ministre i li va disparar .
" Crim ! , Ajudar si us plau " cridar Perceval . Com ell va dir , va posar la seva mà dreta al cap i va caure a terra .Molta gent a l'edifici corria cap Perceval . Ells intentaven ajudar però va morir abans que l'ajudessin .
" Tancar la porta, que no surti ningú" va cridar algú .
"Qui ho va fer ? " Es preguntava la gent .
Bellingham no va intentar escapar. " Ho vaig fer jo . Sóc un home desafortunat "va respondre ell . Ell encara sostenia l'arma i no es va resistir quan un guàrdia el va arrestar . "El governde la Gran Bretanya m'ha tractat terriblement " va continuar amb una veu calmada " jo vaig agafar la justícia per la meva mà "
John Bellingham era un home anglès de la ciutat de Liverpool . Quan ell era jove i casat decidir obrir un negoci d'exportació a Rússia . Desgraciadament el vostre negoci va fracassar i conseqüentment ell devia al govern de Rússia molts diners . Bellingham no va poderpagar els diners i va ser per a la presó . L'ambaixador britànic va intentar ajudar a Bellingham però no va poder persuadir els russos que ho alliberessin i Bellingham va passar molts mesos en una presó russa .
Bellingham estava enfadat . " L'ambaixador britànic no va fer prou per ajudar-me" va pensar ell "per què no va fer més ? " .
Tan ràpid com Bellingham va sortir de la presó, el va tornar aAnglaterra . Va escriure cartes i va parlar amb molta gent al govern sobre el terrible temps a la presó russa . "El govern haurà de de compensar " ell va dir a ells . Però ningú volia ajudar a Bellingham i es va posar més trist . "Com és possible ? " Va dir als seus amics " jo sóc un lleial ciutadà britànic . Per què ningú del govern li importa el que m'ha passat? " Bellingham decidir escriure al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Beer Game 1 Traducido
  • guia 1 traducida
  • Trabajos Talo 1
  • Tales De Mileto Filosofia 1
  • Introduccio de Taste and Other Tales (Traducido)
  • More Strange Tales Traducido
  • TALEER 1 IDENTIFICACION DESISTEMAS COMPLEJOS
  • talara 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS